Filtrera

81 kr

1 865 kr

81
81
1865
1865

bosch power tools

(1)

dremel

(26)

etc

(1)

irwin

(3)

makita

(1)

Frässtift

(23)

Fogfrässats

(1)

Överhandsfrässats

(1)

Fogfräs

(2)

Frässats

(2)

Spiralskär

(2)

Frässet

(1)

Endast snabbleverans

(4)

Sortera

32 Produkter

Fogfrässats 8mm Irwin

Fogfrässats 8mm Irwin

1 185 kr1 247:-

Tillfälligt slut

Du har sett alla 32 produkter

Med en riktigt bra fräs i din verktygsarsenal är du förberedd på det mesta. Du bör dock ha i åtanke att du även behöver frästillbehör för att verktyget skall kunna nå sina fulla potential. Med rätt tillbehör kommer du kunna fräsa spår, bygga möbler och utföra omfogningsarbeten.

Med rätt tillbehör kommer man långt

Hos bygghemma.se finner du frästillbehör för de flesta arbeten. Här finner du fogfräs av olika storlekar, ett tillbehör som låter dig fräsa i cement och fog. Här finns även fräserset, ett tillbehör som underlättar för dig när det kommer till möbeltillverkning och låter dig tillverka hålraster smidigt och snabbt. För dig som vill använda din fräs för såväl håltagning som precisionsarbeten har vi även ett utbud av frässtål.

Med rätt frästillbehör blir inget jobb för svårt. Oavsett om du behöver lägga nya fogar, göra snygga profiler på dina nya golvlister eller bygga en ny byrå har vi de tillbehör du behöver för att göra just detta. Med rätt tillbehör går arbetet smidigt att genomföra och du kan se fram emot professionella resultat.