Rotationslaser

Filtrera

makita

(1)

Batteri

(1)

Rotationslaser

(1)

1,5

(1)

Sortera

1 Produkt

Rotationslaser Makita SKR200Z Med batteri

Rotationslaser Makita SKR200Z Med batteri

7 507 krRek.10 994:-

Se priset!

Vanliga frågor

Hur fungerar en rotationslaser?
Vilket märke ska jag välja?
Du har sett alla 1 produkter

Om du ska mäta ett fall inför gjutning eller vill ha exakta linjer i hela rummet har du nytta av en rotationslaser. Den läser av och mäter 360 grader runt sin egen axel både horisontellt och vertikalt, ger höjdindikering och bedömer avstånd.

Vill du ha precision så väljer du en rotationslaser

Att mäta med laser ersätter mätning med det traditionella vattenpasset och ger en precision som tidigare inte var möjlig för andra än professionella hantverkare. Men innan du väljer en rotationslaser bör du fundera över vilka egenskaper du letar efter hos mätinstrumentet. En sån här laser mäter 360 grader runt sin egen axel och visar linjer med antingen röda eller gröna streck, forskning har visat att rött är enklare för ögat att se men vill man ha grön laser så väljer man en sådan. De kan också mäta fall och avstånd men har du bara tänkt använda lasern till att mäta raka linjer är den funktionen onödig. Det finns olika modeller som är anpassade för att användas inom eller utomhus, om du vet i förväg att du bara kommer mäta inomhus så väljer du en sådan. Du hittar din rotationslaser på nätet där du också kan läsa mer om de olika modellerna.

Alla kan mäta som proffsen

När du nu bestämt dig för att köpa en riktigt bra rotationslaser kan du i lugn och ro kolla igenom det fina utbudet som vi har i vår välsorterade webbshop. Här kan du läsa mer om de olika produkterna och välja den modell som passar dig och just dina behov bäst. Vi har mätinstrument från många olika kända leverantörer och vi erbjuder riktigt låga priser. Skulle du ha frågor om produkten eller något annat är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst antingen via mail eller telefon. Där svarar kompetenta medarbetare på dina frågor och hjälper dig med ditt köp.