Filtrera

11 kr

7 507 kr

11
11
7507
7507

bosch power tools

(1)

dewalt

(5)

einhell

(3)

hultafors

(6)

lyra

(1)

makita

(5)

Batteri

(13)

Krysslaser

(2)

Krysslaser & linjelaser

(4)

Cirkellaser

(1)

Linjelaser

(1)

Snickarpenna

(1)

Stålskala

(1)

Stativ till laserverktyg

(1)

Rotationslaser

(1)

Kritsnöre

(1)

Rätstege

(1)

Krita

(1)

Krysslinjelaser

(4)

Betongpenna

(1)

Märkpenna

(1)

1,5

(1)

4,5

(1)

10,8

(4)

Sortera

21 Produkter

Du har sett alla 21 produkter

Ett laserverktyg projicerar laserlinjer på väggar, tak och golv och gör att du enkelt kan få en perfekt linje utan manuellt arbete. Genom så kallad syftning ställer verktyget in laserstrålen. Det finns flera olika typer av laser för diverse användningsområden, exempelvis kryss- och cirkellaser.

Välj rätt laser

De allra flesta laserverktyg nivellerar, vilket innebär att de automatiskt ställer in vågrätt och lodrätt riktning. Du kan välja en lasermaskin med golvstativ eller ett verktyg med universellt fäste. En linjelaser är ett perfekt verktyg när du exempelvis ska lägga kakel eller klinkers. Tänk även på att välja en modell med skarp laserstråle om du ska bruka den utomhus, då dagsljus kan försämra dess styrka.

Ett mätverktyg underlättar ditt hantverk när det är dags för husrenovering eller om du ska sätta upp nya hyllplan. Det är även perfekt när du ska måla väggar i olika kulörer då du kan mäta ut precisa linjer. Kontakta gärna vår kundservice om du är osäker på vilket laserverktyg som passar dina behov. De guidar dig gärna i vår onlinebutik.