Luftslang

Filtrera

Sortera

0 Produkter

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!

När man ska arbeta med tryckluft och kompressorer så behövs luftslang. Tryckluft används till mycket, från att driva mutterdragare till att blästra. Istället för att använda vatten används luft också för att blåsa rent. Därför är det bra att satsa på en luftslang av hög kvalitet som håller för trycket. Bra luftslangar håller mycket länge. På bygghemma.se hittar du lätt en luftslang och slangupprullare till billigt pris och av hög kvalitet.

Hur väljer man rätt luftslang?

Luftslangar tål olika tryck och därför är det viktigt att välja en utifrån detta. Det är inte svårt att välja rätt då det framgår vilket som är maxtrycket på varje slang. När det kommer till maxtrycket är det viktigt att se till att köpa den som klara det tryck kompressorn ger. Väljer man en för klen påverkar det säkerheten. Det är även bra att se till att man får den längd som behövs. Det är alltid bra att välja en lite längre så man kommer den där extra biten.

Tar en luftslang mycket plats?

Det är smidigt att förvara och använda en luftslang om man väljer en slangupprullare. Då får man den upprullad och det är enkelt att rulla ut när man ska använda luftslangen. Det är alltid det där med utrymme som brukar vara ett problem och det löser du med en slangupprullare. Slangupprullare kommer även i olika storlekar så det är lätt att hitta till både längre och kortare luftslangar.