Ring oss på 020-25 00 25
 • Kundservice är stängt
 • Produktrådgivning, alla dagar 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på 14 platser i Sverige!
0
0 kr

Tryckluft & tryckluftsverktyg

Numera är det inte bara proffs som arbetar med verktyg som drivs av tryckluft, även hemmafixare har upptäckt fördelarna med detta. När du väl har skaffat en kompressor är tryckluftsverktygen relativt billiga, men ändå väldigt starka. Du får alltså mycket kraft för pengarna.

  Tryckluft & tryckluftsverktyg

  Få stöd och inspiration från våra guider

  (Se alla guider)
  Bland tigersågar och skruvdragare - att välja elverktyg

  Vanliga frågor

  Bland tigersågar och skruvdragare - att välja elverktyg

  Läs guiden

  Tryckluft & tryckluftsverktyg

  Det finns flera verktyg som drivs av tryckluft och kompressorer används inom flera större industrier och områden. Behöver du fixa i ordning hemma finns det flera verktyg som är väldigt starka vilket gör att du får mycket kraft för pengarna.

  Fixa hemmet med hjälp av tryckluftsverktyg

  Oavsett när på året finns det alltid något att få ordning på hemma i trädgården. Det finns ett flertal verktyg som drivs av tryckluft som kommer till användning hemma inom olika arbetsområden. Det enda som behövs är en kompressor som du även hittar bland produkterna inom den här kategorin.

  Verktyg som använder sig av kompressor och tryckluft är relativt billigare och definitivt användningsbara inom olika områden. Bland de produkter som finns i den här kategorin hittar du blåspistol, klammerpistol, färgspruta, spikpistol med mera. Du kan i princip använda verktygen till de mesta så länge som du har en fungerande kompressor hemma.