Mutterdragare tryckluft | Verktyg som fixar jobbet

Filtrera

1 957 kr

10 108 kr

1957
1957
10108
10108

red rooster

(7)

teng tools

(9)

Endast snabbleverans

(16)

Sortera

16 Produkter

Du har sett alla 16 produkter

En bra mutterdragare är räddningen på många problem. Har man behov av en lite kraftigare mutterdragare ska man välja en mutterdragare som är tryckluftsdriven. Här får du kraften som klarar de tuffaste jobben. Moderna mutterdragare som är tryckluftsdrivna har också blivit smidigare och mindre tunga. Du kan också hitta olika tillbehör som är anpassade för att komma åt i olika vinklar. På bygghemma.se hittar du mutterdragare i olika storlekar och utförande. Du kan köpa billiga tryckluftsdrivna mutterdragare på vår hemsida där du smidigt köper online.

Varför ska man köpa en tryckluftsdriven mutterdragare?

Den som har ett garage och gillar att meka med någon form av fordon har stor nytta av en mutterdragare som går på tryckluft. Det kan vara allt från bilar, motorcyklar till traktorer. Byta däck går smidigt med en mutterdragare med kraft. Det finns både större och mindre mutterdragare beroende på vilket behov man har.

Finns det mutterdragare som kommer åt i tajta utrymmen?

Behöver man komma åt i mindre utrymme och vinklar kan man satsa på mutterdragare för vinklar. Många mutterdragare som drivs på tryckluft får också höga betyg i tester.

Behöver man ha en kompressor?

Ja, en mutterdragare som är tryckluftsdriven kräver en kompressor. Kompressorn ska också vara anpassad efter mutterdragarens kraft och storlek. På kompressorn anges också hur många minutliter den avger vilket hör ihop med vilken mutterdragare man kan välja. Därför är det bra att läsa på om respektive mutterdragares egenskaper. Du kan också fråga vår kunniga kundtjänst som gärna hjälper till.