Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

Sortimentlåda

Filtrera

49kr
1938kr

Visa sänkt pris

(2)

boxer

(9)

dewalt

(11)

fast

(3)

husqvarna

(1)

lundbergs

(1)

malmbergs

(5)

raaco

(6)

zarges

(1)

Endast snabbleverans

(26)

Sortera

37 Produkter

Metabox FAST 145 m

Metabox FAST 145 m

589 kr 659 kr

Sänkt pris!

Adapter FAST Metabox

Adapter FAST Metabox

325 kr 359 kr

Sänkt pris!

Förvaringslåda Dewalt DWST83411-1 TSTAK set med 3 lådor

Förvaringslåda Dewalt DWST83411-1 TSTAK set med 3 lådor

1 938 kr

Se priset!

Förväntas åter i lager 2024-05-30

Du har sett 36 av 37 produkter
1 av 2

Vanliga frågor om

Vad är en sortimentlåda?
Går det att stapla sortimentlådor och systainers?
Har en sortimentlåda många fack?
Vilka specifika fördelar har en förvaringslåda?

Ordning och reda är a och o i hemmafixarens verkstad. Har man väl börjat samla på sig en uppsättning av verktyg märker man snabbt att en bra organisation underlättar arbetsgången. När var sak har sin plats hittar man precis det verktyg, den skruv eller spik man behöver för att slutföra arbetet och man behöver inte ödsla tid på att leta och bli frustrerad. Köper du gärna på dig byggmaterial i större mängder kommer en sortimentlåda att vara på sin plats i din verkstad. Köp en passande sortimentlåda online till bättre pris på Bygghemma. Här finns storlekar och modeller för alla smaker.

Håll ordning på skruvar och beslag

Nästan varje gång du köper skruvar, beslag, nubb eller annat smått och gott som behövs för att färdigställa dina hobbyprojekt kommer de i påsar om 20-tal eller 50-tal. Det betyder att även om du bara behöver några få sitter du nästan alltid på ett överskott av små attiraljer som kan vara bra att ha vid nästa tillfälle. En praktisk och hållbar sortimentlåda är det smartaste sättet att förvara alla dina överblivna småsaker på. Du hittar dem i flera olika storlekar, stapelbara eller med små draglådor och genomskinliga lock så du snabbt får en överblick av vad du har tillgängligt. Lådorna har fack i olika storlekar och är tillverkade i hållbar plast som klarar av många års användande.

Bättre ordning från Bygghemma

En sortimentlåda är en självklar investering för de hushåll som emellanåt tar sig an mindre byggprojekt eller reparationer. Bättre ordning och reda leder automatiskt till att det inte blir så jobbigt att sätta upp den där hyllan eller skruva åt det där vickande handtaget. Nu kan du köpa sortimentlåda i passande storlek online på Bygghemma.se. Där hittar du allt för både små och stora projekt.