Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Verktygsväska

Verktygsväska

Filtrera

202kr
29995kr
202
202
29995
29995

Visa endast kampanjartiklar

(1)

aeg powertools

(3)

clc

(9)

ego

(2)

einhell

(4)

husqvarna

(1)

makita

(1)

malmbergs

(6)

mareld

(1)

raaco

(3)

teng tools

(3)

wiha

(2)

zarges

(1)

Endast snabbleverans

(24)

Sortera

36 Produkter

Verktygsväska CLC Bigmouth

Leveranstid 2-3 veckor

Axelväska CLC Elektriker Pro

Leveranstid 2-3 veckor

Verktygsväska CLC Elektriker

Leveranstid 2-3 veckor

Verktygsryggsäck CLC LED

Leveranstid 2-3 veckor

Verktygsväska CLC

Leveranstid 2-3 veckor

Verktygsryggsäck CLC Heavy-duty

Leveranstid 2-3 veckor

Verktygsväska Teng Tools TC-SC

Verktygsväska Teng Tools TC-SC

2 488 kr

Kampanj

tom 31/5

Motorsågsväska Husqvarna

Förväntas åter i lager 2022-06-01

Du har sett alla 36 produkter

Att ha ordning och reda bland sina verktyg är A och O. Dels för att hitta vad man behöver, men även för att verktygen ska hålla och vara användbara en längre tid. Att köpa verktygsväska är en bra investering för att bibehålla kvalitén på dina verktyg. Väskorna har ofta olika fack och insatser, som gör att du har en bra översikt på dina verktyg. Hos oss på bygghemma.se finner du olika modeller beroende på ändamål. I vårt urval hittar du bland annat väskor för motorsågar, öppna väskor och verktygsväskor med hjul för lättare förflyttning. Väskorna finns också i olika material.

Tips inför köp av verktygsväska

Vad ska du då tänka på när det är dags att köpa en verktygsväska? Har du mycket verktyg och vet att du kommer att göra fler inköp, välj då en större väska direkt. Är det så att du ska ha den till verktygen som du kanske enbart använder inomhus, kan du välja en mindre väska som inte tar stor plats i förrådet, men rymmer de vanligaste verktygen för småpyssel. Använder du dina verktyg ofta, är en öppen väska att föredra, så att du har dina skruvmejslar och tänger lättillgängliga. Är det istället utomhus du vistas, välj en i ett material som tål väder och vind, t.ex. plast eller aluminium. För väskor som enbart ska användas inomhus, kan textil vara att föredra. Oavsett om du arbetar mycket med dina verktyg eller kanske bara småpysslar, bör du ha en funktionell verktygsväska som underlättar ditt arbete.

Köp verktygsväska hos Bygghemma

Letar du efter en bra och billig verktygsväska? Ta en titt på vår hemsida, bygghemma.se. Vi finns tillgängliga dygnet runt, så du slipper tänka på att passa några öppettider. Här hittar du väskor för de allra flesta användningsområden i god kvalitet och till låga priser. Från vårt stora sortiment finner du även mängder av olika verktyg att fylla väskan med.