Båtratt

Filtrera

394 kr

1 606 kr

394
394
1606
1606

båtsystem

(3)

Endast snabbleverans

(3)

Sortera

3 Produkter

Du har sett alla 3 produkter

Livet på sjön kräver en båt med bra och kvalitetssäkrad utrustning, oavsett om det gäller kortare fisketurer eller flera veckor till havs. En ordentlig båtratt i lagom storlek och med bekvämt grepp är en klok investering till din båt, och dessutom enkel att byta ut och montera själv. Hos oss hittar du prisvärda båtrattar av hög kvalitet, som gör båten både enklare och roligare att styra.

Hur monterar man en båtratt?

Både borttagning och montering av en båtratt brukar gå hyfsat enkelt och det är sällan några problem att vare sig plocka av den gamla eller sätta dit den nya. När du köper en båtratt här på Bygghemma medföljer förstås också alltid en monteringsanvisning.

Hur vet man vilken båtratt som passar?

Många båtrattar är universala och fungerar till de flesta båtmodeller med ratt. Är du osäker på vilken ratt du ska välja, är du alltid varmt välkommen att kontakta vår proffsiga kundtjänst som gärna hjälper till.

Vad är skillnaden mellan en vanlig båtratt och en sportratt?

En sportratt har egentligen främst en mer sportig design än en vanlig traditionell ratt, med bl a färre och bredare ekrar. Funktionsmässigt är det dock ingen skillnad. En snygg sportratt eller vanlig båtratt hittar du alltid till billiga priser online här på Bygghemma.