Klinker Hero Kakel Italian Stone 30x60 cm Sandy Grey Soft
Klinker Hero Kakel Italian Stone 30x60 cm Sandy Grey Soft

Klinker Hero Kakel
Italian Stone 30x60 cm Sandy Grey Soft

759 kr/m²Rek. 799:-Pris/frp 1 092,96:-
Lagervara 
Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
Hemleverans -
 
Fraktkostnad 295 kr

Sammanfattning

Italian stone från Hero Kakel är en mycket vacker platta i granitkeramik som påminner om natursten. Sandy grey har imitation av en grå natursten.
Varumärke

Beskrivning

Italian stone från Hero Kakel är en mycket vacker platta i granitkeramik som påminner om natursten. Sandy grey har imitation av en grå natursten.
Med dessa plattor får ni det bästa av två plattor. Skönheten från natursten med egenskaperna från en keramiks egenskaper. Kombinerar man de olika storlekarna som finns i serien till både vägg, i en helhetslösning så skapas ett exklusivt rum som andas lyx.

Granitkeramik har många olika användningsområden och är det material som Hero Kakel främst är specialiserade på. Granitkeramik har en mycket låg vattenabsorption och mycket goda hållfasthetsegenskaper. Granitkeramik kan monteras i badrum, kök, hall eller varför inte på altanen eller i uterummet. Att montera granitkeramik i badrum blir allt mer populärt och skapar en exklusiv och lyxig känsla. Väljer man granitkeramik som golv så tål det såväl klackskor som hundar och lekande barn. Granitkeramik kan ha många olika utseenden och kallas ibland även för klinker, träklinker, marmorklinker och kalkstensklinker.

OBS! Nyansskiftningar är helt naturliga eftersom keramik är ett naturmaterial. Kontrollera nyanser och storleksvarianter före montering. Reklamation efter montering godkännes ej. Tänk även på att en bildskärm inte alltid kan återge en plattas färg och struktur på ett helt korrekt sätt. Lägg till ca 10% extra i spill när du beräknar kakel- och klinkeråtgång.

Egenskaper

VarumärkeHero Kakel
Art.Nr.TR0329S
FärgGrå
Mått30x60 cm
Tjocklek10 mm
Storlek30x60 cm
Antal1,44 m2/frp
Antal8 st/frp
Tål GolvvärmeJa
TypKlinker
SättytaGolv och Vägg
Åtgång+ 10%
SerieItalian stone
YtaMatt
AnvändningsområdeInomhus/Utomhus
FrostsäkerJa