Kolmårdsmarmor | Ett hållbart val

Filtrera

118,15 kr

1 450,10 kr

118
118.15
1450.1
1451

Visa endast kampanjartiklar

(8)

Grön

(8)

bricmate

(8)

Klinker

(8)

Matt

(8)

Sortera

8 Produkter

Du har sett alla 8 produkter

Tidlöst, prisvärt och magiskt vackert. Att välja kolmårdsmarmor till sitt badrum, golv eller bänkskiva är ett lika prisvärt som hållbart val. Dess skiftande men samtidigt stilrena utseende gör att materialet dessutom passar i många olika typer av rum, och ihop med olika inredningsstilar.

Vad är kolmårdsmarmor?

Kolmårdsmarmor är en mycket trendig svensk kalksten som är känd för sin vackert gröna ton med beige och grå skiftningar. Varje bit har olika variationer i färg och mönster, vilket ger ett härligt levande och individuellt resultat. Kolmårdsmarmor används med fördel inomhus och är ett snyggt och hållbart material för golv och bänkskiva i såväl badrum som kök. Här hos oss på Bygghemma hittar du klinkerplattor i kolmårdsmarmor online till billiga priser.

Funkar kolmårdsmarmor på golv?

Hos oss på Bygghemma hittar du klinkerplattor av kolmårdsmarmor avsedda för golv i flera olika mått. Klinkerplattorna är frostsäkra och fungerar därför också utomhus. Du kan även applicera kolmårdsmarmor på vägg, exempelvis i det trendiga men samtidigt tidlösa badrummet. Tack vare klinkerplattornas tålighet fungerar de till flera olika användningsområden.

Varför ska man välja kolmårdsmarmor?

Kolmårdsmarmor från oss på Bygghemma är oslagbart slitstark och därmed både ett snyggt och miljövänligt material. En bänkskiva i kolmårdsmarmor håller länge, och fortsätter vara lika snygg som när den först lades på plats. Materialet har använts av byggherrar genom århundraden till både utsmyckningar och bruksytor. När man väl har haft inslag av kolmårdsmarmor i sitt hem är det lätt att förstå varför.

Hur inreder man snyggt med kolmårdsmarmor?

Ett golv eller en bänkskiva i kolmårdsmarmor är enkel att matcha. Ett vitt kakel i kombination med kolmårdsmarmor ger ett stilrent och luftigt intryck, utan att för den sakens skull vara livlöst. Vill du ha en mer dramatisk och djup känsla i rummet funkar kolmårdsmarmor lika bra att matcha med mörkare toner. Låt din smak och kreativitet styra!