Hörnsten Ledge Stone Granat
Hörnsten Ledge Stone Granat

Hörnsten
Ledge Stone Granat

390 kr/lpm 648:-Pris/pkt 779:-

Kampanj

71h kvar!

Lagervara 
Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
Hemleverans -
 
Fraktkostnad 295 kr

Sammanfattning

Stenar som monteras en och en med en stor variation i färg, längd och höjd. Sorteras vid packning på fabrik för att erhålla en stor mix av detta. Stenarna varierar i röd/bruna (rostade toner) och olika gråa nyanser.
Varumärke

Beskrivning

Stenar som monteras en och en med en stor variation i färg, längd och höjd. Sorteras vid packning på fabrik för att erhålla en stor mix av detta. Stenarna varierar i röd/bruna (rostade toner) och olika gråa nyanser.
Hundratals naturliga stenar med de mest utpräglade strukturerna och formerna väljs ut och gjuts av med en unik teknik som återger dess utseende.
Artstones stenar tillverkas efter dessa formar av en mix huvudsakligen bestående av cement, pimpsten och sand. Att göra dessa stenar precisa och att färga dem så sofistikerat som i naturen med hjälp av färgpigment (järnoxid) är ett fordrande jobb och kräver ett mycket noggrant hantverk.
Artstone är den ideala stenprodukten genom sitt låga pris, enkla montering, hållbara färger, och dess låga vikt. Artstone kan monteras på väggar som det rent tekniskt är svårt att montera natursten på. Man sparar även utrymme då väggarna inte blir lika tjocka.
Alla stensorter kan även levereras som hörnsten, för ytterhörn, vilket gör att man erhåller ett naturligt massivt utseende, likt natursten. Dessa kombinationer gör Artstone till en ekonomisk och rationell lösning för stenbeklädnad ute som inne.
Använd din kreativitet med ArtStone Det breda urvalet av sorter och färger ger stora möjligheter till att finna rätt modell för de flesta miljöer.

Underhåll:
Artstone är normalt underhållsfri. Använd inte högtryckstvätt, kemikalier eller bläster vid
rengöring. Vid rengöring används rent vatten och en mjuk borste eventuellt med lite tillsats
av såpa. För att underlätta underhåll i framtiden så rekommenderar vi att man impregnerar
stenen vid uppsättning utomhus.

OBS! Färgåtergivningen på bilderna kan avvika något från verkligheten.
Priset är per löpmeter. Vi bryter dock ej förpackningar utan priset räknas upp till närmaste hela paket utifrån det angivna antalet löpmeter.

Egenskaper

VarumärkeArtStone
Art.Nr.LS 1723-C
MaterialCement/Pimpsten/Sand
NyansGrå/Rödmelerad
Vikt23 kg/frp
BrandklassEuroklass A
AnvändningsområdeInomhus/Utomhus
FrostsäkerJa
Antal2 lpm/frp
UtförandeHörnsten