Hörselskydd & hörselkåpor

Filtrera

179 kr

10 341 kr

179
179
10341
10341

Visa endast kampanjartiklar

(1)

arnold

(1)

husqvarna

(11)

peltor

(80)

zekler

(13)

Hörselkåpa

(27)

Hörselskydd

(49)

Radiokåpa

(4)

Hörskyddsradio

(1)

Wireless

(4)

Tillbehör Trädgårdsmaskiner

(1)

Headset

(14)

Hörselpropp

(4)

LiteCom

(1)

Endast snabbleverans

(95)

Orange

(2)

Svart

(2)

Gul

(1)

Rosa

(1)

Grön

(1)

Röd

(1)

Sortera

105 Produkter

Hörselskydd Peltor Kid

Hörselskydd Peltor Kid

fr. 237 kr 306:-

23%

Du har sett 36 av 105 produkter
1 av 3

Buller är ett stort problem på många arbetsplatser och när bullret inte kan minskas på andra sätt, är hörselskydd nödvändiga. Att skydda sin hörsel är mycket viktigt och som anställd ska hörselskydd delas ut som en del av arbetsklädseln, åtminstone om ljudnivån ligger på 85 dB. Det är dock inte enbart på arbetsplatser som hörselskydd kommer till stor användning. Många hemmafixare är i behov av att skydda sina öron t.ex. i samband med renovering. Hos bygghemma.se finner du ett stort utbud av snygga och praktiska hörselskydd från olika tillverkare och för olika tillfällen. Ett par ordentliga hörselskydd ska sitta tätt mot öronen, men även vara bekväma att bära. Beställ dina hörselskydd online, för största variation och låga priser.

När använder man hörselskydd?

Skulle man råka ut för något så tråkigt som en hörselskada, är detta något som är mycket svårt att reparera igen. En skada som har uppkommit på grund av ljud kan bero på ett tillfälligt högt ljud, men kan även vara ett resultat av att man utsatts för höga ljud under en längre tid. När det handlar om den längre typen av exponering, brukar man referera till detta som buller. Ett mycket vanligt sammanhang då hörselskydd används, är t.ex. på byggarbetsplatser, men utöver detta finns det många andra situationer som kan kräva extra skydd för öronen. Gillar du att arbeta med hemmet, klippa gräsmattan eller något så enkelt som att gå på musikkonserter? Här hittar du hörselskydd som fungerar utmärkt för låga frekvenser som buller, men även hörselskydd för höga och kraftfulla frekvenser som en rockkonsert.

Hög kvalitet och snygg design

Genom att köpa hörselskydd från bygghemma.se ser du till att skydda dig själv och din hörsel. Här finner du ett stort utbud av olika typer av hörselskydd, som är tillverkade för olika ändamål. Med hjälp av en kunnig kundservice kan du få råd och tips om vilka skydd som kan passa dig bäst, men du kan också vara säker på att få tillgång till ett av de största utbud möjligt.