Byggplast | Isolering av byggnader

Filtrera

179 kr

3 749 kr

179
179
3749
3749

build & win

(7)

Byggfolie

(2)

Vindskydd

(2)

Ångbroms

(2)

Armerad Folie

(1)

Tak/vägg/golv

(2)

Tak/Vägg

(5)

Endast snabbleverans

(7)

Sortera

7 Produkter

Du har sett alla 7 produkter

Byggplast används ofta vid isoleringar av byggnader. Den läggs bland annat som skydd mot vind och som skydd för isoleringen mot fukt som kan komma in bakom fasaden. Byggplast håller vanligtvis i många år och spelar en viktig roll i att göra en byggnad funktionsduglig. Köp din byggplast här på nätet på Bygghemma.se för att få ett billigt pris och en bra produkt.

Vad är viktigt att tänka på vid valet av byggplast?

Byggplast finns i olika sorter med olika funktioner och det är bra att ta reda på vilken sort man behöver för just sitt byggprojekt för att få den eftersträvade funktionen. Det är också viktigt att välja en produkt med bra hållbarhet eftersom den vanligtvis ska användas under många år.

Vilken sorts byggplast ska jag välja?

Vilken sorts byggplast man ska välja beror på vilken sorts byggnad man ska ha den till. Byggplast som är armerad kan användas som genomtrampningsskydd men också som kondensskydd i oisolerade byggnader. Annan byggplast är främst utformad för att vara ett vindskyddande lager innanför fasaden vid isoleringen. En ångbromsande byggplast används istället på den sidan av isoleringen som är inåt mot byggnadens insida för att minska risken för skador orsakade av kondens och fuktsamlingar.