Ring oss på 020-25 00 25
  • Leverans & reklamation, vardagar 09.00 - 17.00
  • Produktrådgivning, alla dagar 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på fem platser i Sverige!
0
0 kr

Fasadbeklädnad & byggnadsblock

Pris
23
23
91
91
Varumärke
Leveranstid

Lecablock & lättbetong

Om man vill bygga en mur i trädgården, bygga ut garaget eller göra en grund till ett hus är en av de viktigaste sakerna att använda bra material. Alla slags byggnadskonstruktioner som står utomhus behöver klara av många påfrestningar i vårt svenska klimat. Materialet behöver både vara tåligt mot kyla, värme och fukt. Lecablock är ett material som passar bra för byggen utomhus tack vare sina många fördelar. De är hållbara och tåliga och ger en stabil grund. Du kan enkelt beställa lecablock online hos oss på bygghemma.se, oavsett om du vill använda dem som husgrund eller för att göra en inhägnad av uteplatsen.

Läs mer...
Visar 4 av 4 produkter
Sida 1 / 1
Levereras inom 2-5 vardagar
Gå till produkt
Murblock Weber Leca Rak
weber.jpg
fr.35 kr
Levereras inom 2-5 vardagar
Finns i flera varianter.
Gå till produkt
Levereras inom 2-5 vardagar
Finns i flera varianter.
Gå till produkt
Murblock Weber Leca Pass
weber.jpg
fr.23 kr
Levereras inom 2-5 vardagar
Finns i flera varianter.
Gå till produkt
Sida 1 / 1

Varför skall man välja lecablock

Lecablock har en rad fördelar när man bygger hus. En av de viktigaste egenskaperna lecablock har är att de inte är känsliga för fukt, frost och mögel. Det gör att man kan vara säker på att det kommer stå sig i alla slags väder. De är även ljudisolerande eftersom de är porösa i materialet. De är lätta till vikten och enkla att skära till önskade storlekar tack vare materialets utformning. Med lecablock behöver man inte heller oroa sig för att skadedjur kan förstöra materialet, varken råttor eller möss kan gnaga sig igenom dem. Använder man lecablock till ett hus får man även fördelen av att de är klimatutjämnande. Materialet kan både ta upp värme och isolera, eller hålla värme ute.

Beställ dina byggvaror på nätet

Vi på bygghemma.se har många års erfarenhet av byggvarubranschen. För oss är det viktigt att kunna erbjuda bra produkter till våra kunder för ett bra pris. Vi har ett stort sortiment med många kända varumärken. När du skall köpa lecablock är vi ett pålitligt alternativ. Har du några frågor innan, under eller efter ditt köp är du varmt välkommen att kontakta vår kundservice.