Murblock

Filtrera

23 kr

91 kr

23
23
91
91

finja betong ab

(1)

weber saint gobain

(4)

Spårad

(1)

Original

(1)

Endast snabbleverans

(5)

Sortera

5 Produkter

Du har sett alla 5 produkter

Billiga murblock kan användas till flera olika saker. Detta material är mycket tåligt och kan därför användas även till tunga saker. Om man behöver palla upp något, till exempel en altan eller en husvagn kan man med fördel använda dessa eftersom de är mycket stabila. Murblock är helt enkel block av sten, leca eller annat material som formats eller gjutits till olika former och storlekar. De kan ofta staplas på och bredvid varandra. Vissa varianter har också olika fräsningar för att kunna passa i varandra utan att man behöver använda murbruk eller lim av olika slag. Dessa brukar vara mycket lämpliga till exempelvis väggar.

Hur man använder murblock

Hur man använder murblock kan variera lite på typen av block samt vad man ska göra med dem. Om man vill bygga en vägg med kan man välja frästa murblock som enkelt kan staplas på varandra. Med denna typ behövs ofta inget murbruk eller andra typer av uppstöttning så länge underlaget är stabilt. Om man vill bygga en mur med flata block kan man behöva murbruk för att foga ihop allt så att muren blir stadig. Vissa block har också hål för exempelvis armeringsjärn och är marken lite ostadig bör man absolut satsa på material som erbjuder denna möjlighet för uppstöttning. Ska man stötta upp något är det ofta en bra idé att använda solida block.

Murblock för alla tillfällen

Är det dags att mura något kan det vara bra att leta efter murblock online. Hos Bygghemma finns både släta och frästa varianter. Oavsett om du ska bygga en vägg eller om du ska stötta upp din altan kan du alltså vara helt säker på att hitta något som passar ditt projekt här. Alla våra produkter håller hög kvalitet och har låga priser.