Bleck & fönsterbleck

Filtrera

35 kr

278 kr

35
35
278
278

Silver

(7)

Röd

(7)

Vit

(6)

Grå

(7)

Svart

(6)

Brun

(6)

lindab

(3)

wijo

(4)

Endast snabbleverans

(4)

Underbleck

(1)

Vattenbräda

(1)

Överbleck

(1)

Tröskelplåt

(1)

Sortera

7 Produkter

Du har sett alla 7 produkter

Är du intresserad av att köpa fönsterbleck? På Bygghemma.se listar vi en stor mängd av fönsterbleck som kommer passa ditt hus och behov. De finns dem som tycker att fönsterbleck är en obetydlig detalj med med våra kvalitativa fönsterbleck kan du på ett snabbt och enkelt sätt ta din bostad till nästa nivå och få hela ditt hus eller lägenhet att kännas som ny. Gör ett bra val från första början och du kommer att ha ett skydd mot allt ifrån regn och snö. Oavsett om du har en budget att hålla dig till så kommer du finna rätt produkt hos oss.

Hur man väljer fönsterbleck

När man väljer fönsterbleck så brukar man först och främst att skilja på fönsterbleck och droppbleck. Fönsterblecket sätter man under det övre karmstycket medan droppbleck monteras fast längst överkanten på fönstrets övre karm. Bleckets funktion är att se till att regnvatten inte tränger in mellan fönstrets karmstycke och din vägg. Den andra funktionen är att se till hindra att regn rinner över din fasad. Det kan kännas som en obetydlig detalj men med rätt val av fönsterbleck så kommer du undvika frost-sprängning samt röt- och mögelangrepp på din bostad. När du är klar över dina behov så kan du börja att tänka på saker som färg och storlek. Surfa runt i vår shop och se till att du hittar ett bleck som kommer passa dig året runt och för all framtid.

Låt oss hjälpa dig att välja rätt fönsterbleck

Hos oss på Bygghemma.se kommer du hitta ett stort utbud av fönsterbleck online. Vi har större delen av marknadens bästa märken för att du ska känna dig säker på att du får både kvalitet och ett bra pris. Skulle du ha några frågor så tvekan inte att kontakta vår kundtjänst som kan hjälpa dig med alla dina frågor och funderingar.