Golvlister & golvsockel

Filtrera

9,60 kr

1 434 kr

9
9.6
1434
1434

berryalloc

(5)

kährs

(51)

lundbergs

(18)

parador

(2)

pergo

(23)

södra

(2)

tarkett

(1)

Massiv T-List

(1)

Fanérsockel

(2)

Skarvlist

(14)

Golvsockel

(14)

Laminatsockel

(1)

Massiv Avslutningslist

(1)

Övergångslist

(2)

Trappnos

(25)

Kvartsstav

(4)

List

(9)

T-List

(4)

Sockel

(6)

Smyglist

(1)

Trekantslist

(2)

Hålkälslist

(2)

Nivålist

(1)

Aluminiumprofil

(1)

Avslutnigsprofil

(1)

Ytterhörnlist

(1)

Endast snabbleverans

(61)

Sortera

102 Produkter

Skarvlist Fix Guld

Skarvlist Fix Guld

fr. 189 kr 199:-
Takfotskil Södra 63x200 mm

Takfotskil Södra 63x200 mm

77 kr/lpm

Leveranstid 3-4 veckor

Du har sett 36 av 102 produkter
1 av 3

Golvlisten är en viktig detalj i varje rum. Förutom att dölja skarven mellan vägg och golv kan en golvsockel bli en snygg inredningsdetalj. Vi på Bygghemma.se erbjuder ett stort utbud av golvlister online. Hos oss kan du garanterat hitta något som ramar in ditt rum på bästa sätt. Vi har lister i flera olika material och färger. Föredrar du material som furu eller ek? Vi har även vitlaserade och obehandlade lister. Givetvis kan du även välja om du vill ha släta eller profilerad golvlister. Genom att välja olika utföranden kan du förändra intrycket av rummet så lägg gärna lite extra omtanke även vid valet av golvlister.

Vad ska jag planera arbetet med uppsättningen?

När ombyggnation och renovering börjar närma sig sitt slutskede är det dags att sätta upp listerna. Hur ska då golvlisterna monteras för at få bästa resultat? En obehandlad list fästs innan tapet- och målningsarbeten påbörjas. Tänk på att en obehandlad list bör alltid skyddas med till exempel klarlack eller lackfärg. En fabriksmålad golvlist gör att arbetet går snabbare fast då finns inte möjlighet att måla över eventuella skarvar. Ett annat tips är att alltid förvara listen inomhus under minst ett dygn innan montering ska ske. På så sätt minskar träets spänningar vilket gör att materialet blir mer lättarbetat. Till arbetet kommer du behöva hammare eller skruvdragare samt en såg. Att montera golvlister är i regel relativt enkelt om du har de rätta verktygen. Givetvis kommer du behöva göra särskilda lösningar vid till exempel element eller andra rör.

Beställ dina golvlister smidigt på nätet

Beställ golvlister på nätet till ett riktigt bra pris. Vi på Bygghemma.se hjälper dig att få ett perfekt resultat till ett riktigt bra pris. Vår kunniga kundservice hjälper dig gärna med alla din frågor om materialval och liknande. Med vårt stora utbud av golvlister i olika material och färger kan du garanterat hitta en modell som passar just dina önskemål