Sortimentförvaring

Filtrera

63 kr

975 kr

63
63
975
975

Visa endast kampanjartiklar

(1)

bosch power tools

(8)

dewalt

(3)

husqvarna

(1)

malmbergs

(5)

raaco

(11)

zarges

(1)

Endast snabbleverans

(18)

Sortera

29 Produkter

Du har sett alla 29 produkter

Om du någon gång stått inför problemet att allt är i en enda röra när det är dags att bygga vet vi vad du behöver. Vi tillhandahåller sortimentförvaring som du enkelt och billigt beställer online. Här kan du lägga det vanligaste du använder i speciella fack och ha koll på när det börjar bli tomt och behöver fyllas på. På bygghemma.se är det prisvärt att handla.

Jobbar du på plats eller är du på språng?

Vägghängda sortimentskåp kan hängas i den höjd som passar dig bäst och du får ordning och reda. Bärbara passar bra för dig som åker runt på jobb eller hjälper vänner och bekanta.

Vill du själv kunna anpassa storlek på dina fack?

Det kan vara mycket irriterande när facken inte stämmer med storlek på spik och skruv. Du beställer med lätthet Bygghemmas produkter på nätet och anpassar själv storleken på facken .

Tillhör du dem som har svårt att hålla ordning på alla spikar och skruvar?

När du har ordning på ditt arbetsmaterial får du en bra överblick under hemmabygget. Lägg in rätt skruv på rätt plats och allt arbete blir effektivt eftersom ingen onödig tid går till spillo för att leta efter rätt grej. Bygghemma.se säljer sortimentförvaring på nätet som du behöver.