020-25 00 25Telefontid till 22.00
Våra butikerNu på fem platser i Sverige!
Jämför (0)
  0
  0 kr

  Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

  När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

  10% Rabatt

  Flytspackel Allround Torrbruksprodukter 20 kg

  Paket + kr

  Tillval + kr

  Rek. pris 210 kr

  Du sparar 21 kr

  189 kr

  Jämför
  Lagervara
  - Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
  Hemleverans
  - Fraktkostnad 395 kr

  Beskrivning

  Ett flytspackel som används på underlag av betong, lättbetong, keramik, sten, golvgips och trä för att skapa ett jämnt underlag för golvläggning. Produkten är fiberförstärkt och snabbtorkande. Flytspacklet kan användas till golvvärmekonstruktioner. Produkten kan läggas i skikttjocklekar mellan 5–80 mm och är avsett för inomhusbruk.

  Läs mer
  Hur och när kan jag använda produkten?
  Flytspackel Allround kan användas för att skapa ett jämnt underlag för golvläggning. Flytspacklet används på underlag av betong, lättbetong, keramik, sten, golvgips och trä. Vid användning på träunderlag ska armeringsnät användas. Produkten är fiberförstärkt och snabbtorkande. Flytspacklet kan användas till golvvärmekonstruktioner. Produkten kan läggas i skikttjocklekar mellan 5–80 mm. Flytspackel Allround är avsett för inomhusbruk.

  Vilka verktyg och redskap behöver jag?
  Ska du blanda mindre mängder flytspackel behöver du en hink och en borrmaskin med visp. Vid blandning av större mängder, från 24 säckar och uppåt, används en blandarpump. Vid spackling behöver du en tandad bredspackel. Ska du spackla en yta med fall behöver du avstängarlister, nivåpinnar, laserpass, vattenpass och en stålspackel.

  Hur förbereder jag mig?
  För bästa arbetsresultat bör temperaturen ligga mellan 10–25 °C. Flytspacklet ska förvaras så att de håller rumstemperartur innan användning. Vi avråder dig från att använda produkten när temperaturen understiger 5 °C.

  Försäkra dig om att underlaget är tillräckligt starkt för belastningen det ska bära. Börja med att se till att underlaget är torrt och att det inte finns något löst damm eller andra föroreningar som kan försämra vidhäftningen. Därefter ska du prima underlaget med golvprimer. Se instruktioner på primerförpackningen. Se till att primern har torkat innan du lägger på flytspacklet.

  Innan spacklingen påbörjas ska brunnar förses med tätning för att undvika igensättning av avloppsledningar. Ytor som är större än 10 m² delas in i mindre sektioner med hjälp av avstängarlister.

  Hur blandar jag produkten?
  Blanda avjämningsmassan med vatten i en blandarpump eller med en borrmaskin och visp beroende på mängden som ska blandas. Du behöver ca 3,6 liter vatten/20 kg säck. Det är viktigt att du blandar ordentligt, minst 3 minuter. Tillsätt aldrig mer vatten än vad som är rekommenderat. Det färdigblandade flytspacklet är arbetsbart i ca 10–25 min.

  Dokument

  Egenskaper

  Varumärke Torrbruksprodukter
  Art.Nr. T78005
  Åtgång ca 1,8 kg per m2 och mm
  Typ Avjämningsmassa
  Användningsområde Inomhus/Utomhus
  Vikt 20 kg

  Tillbehör du kan behöva

  Jämför med andra toppsäljare

  Här kan du jämföra med toppsäljarna i kategorin. Har du frågor så tveka inte att höra av dig till kundtjänst på 020 - 25 00 25, vi har öppet alla dagar 08.00 - 22.00!
  Typ
  Vikt
  189 kr
  210 kr
  Avjämningsmassa
  20 kg
  77 kr
  81 kr
  Lagningsspackel
  -
  Visa Produkt
  435 kr
  483 kr
  Golvspackel
  25 kg
  Visa Produkt