Bordsfläkt

Filtrera

339 kr

1 495 kr

339
339
1495
1495

bravo

(2)

makita

(1)

north

(1)

smart living

(1)

termo

(2)

Vit

(5)

Grå

(1)

Svart

(1)

Krom

(1)

Blå

(1)

Endast snabbleverans

(5)

Sortera

7 Produkter

Du har sett alla 7 produkter

En bordsfläkt är avsedd för att ge svalka när du behöver det och passar utmärkt att använda till exempel under varma sommardagar. Den är lätt att flytta och placera, helt efter behov. Hur en bordsfläkt fungerar är i princip på samma sätt som en tak- eller golvfläkt. Det vill säga att de är utrustade med en motor som roterar ett varierande antal vingliknande blad. När bladen roterar sätts luften i rörelse och därmed känns det svalare även om den inte kyler ner luften. En bordsfläkt är ett bra val när man vill få lite svalka i mindre utrymmen som till exempel ett kansli eller ett kontorsrum.

Varför välja en bordsfläkt

En bordsfläkt är ett bra val om man endast tillfälligt vill känna svalka i mindre utrymmen. Det finns bordsfläktar i olika modeller och storlekar. De flesta bordsfläktar har en funktion som gör att man kan ställa in hastigheten på fläkten. De roterande bladen är täckta med ett säkerhetsgaller som skyddar mot att främmande föremål kommer in i fläkten och skyddar även så att ingen kommer till skada om man skulle komma i för nära kontakt med den. Moderna bordsfläktar är byggda så att de ger ifrån sig väldigt lite ljud så man inte blir störd ifall man placerat den i ett arbetsrum. Det finns även bordsfläktar som har justerbar höjd.

Köp din bordsfläkt online

Har du bestämt dig för att köpa bordsfläkt kan vi rekommendera att du tar ett titt på våra produkter i vår nätaffär. Vi har effektiva bordsfläktar i modern design till ett bra pris. Det går enkelt att beställa online. Genom att välja någon av våra produkter kan vi garantera att du inte kommer att bli besviken.