Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

Täljstenskamin | Kamin i täljsten

Filtrera

19095kr
77899kr

jydepejsen

(3)

kaminexperten

(2)

mbs

(2)

nordic

(4)

Svart

(7)

Grå

(6)

Fristående

(11)

Plåt/Täljsten

(6)

Gjutjärn/Plåt/Täljsten

(2)

Stål/Gjutjärn/Täljsten

(2)

Stål/Täljsten

(1)

Sortera

11 Produkter

Du har sett alla 11 produkter

Vanliga frågor om

Varför ska jag välja en täljstenskamin?
Hur underhåller jag en braskamin i täljsten?
Vilken modell på täljstenskamin ska jag välja?
Behövs tillstånd för att installera en kamin?
Vad är fördelen med en kamin i täljsten?
Var bör jag placera min täljstenskamin?

Effektiva kaminer i täljsten

Om du önskar köpa en kamin för värmens skull, då är det en täljstenskamin du skall investera i. Denna värms upp relativt fort och håller sedan värmen flera timmar efter det att den har slocknat. En enda täljstenskamin kan täcka värmebehovet i det lilla huset eller torpet och är på så sätt en bra investering ur värmesynpunkt. Täljstenskaminen är dessutom vacker att titta på och är ett estetiskt tillskott i såväl det lantliga som i det moderna hemmet. Om du vill njuta av en varm brasa och söker efter en billig täljstenskamin av hög kvalitet är det till oss på bygghemma.se du skall vända dig.

Kamin & braskamin täljsten - Maximal värme för lägre kostnad

Hos oss finner du ett flertal kaminer att välja mellan, såväl stora som små modeller. Vilken du bör välja beror helt och hållet på hur stort ditt hus är och på om kaminen kommer vara din primära värmekälla. Du bör också ha i åtanke hur kaminen skall anslutas eftersom vissa modeller enbart har en anslutning uppåt, medan andra har anslutningar såväl bakåt som neråt. Vilket material kaminen är gjord av påverkar dess värmelagrande egenskaper och stor effekt du får ut i relation till hur mycket ved du eldar i den. Täljsten är ett mycket bra material för detta ändamål och du kan njuta av din varma kamin även långt efter att den brunnit ut.

Täljstenskamin för mörka kvällar och kalla hus

Om du söker efter en riktigt bra täljstenskamin hjälper vi på Bygghemma dig mer än gärna. Oavsett om du behöver en stor kamin med kapacitet att värma upp ett helt hus, eller en mindre modell för mysiga hemmakvällar, så har vi det du söker. Känner du dig osäker inför ditt köp svarar vi gärna på alla de frågor du kan tänkas ha. Ibland kan det vara värt att vänta på rea på täljstenskamin för att köpa till ett förmånligare pris. Hos oss på Bygghemma kan du alltid räkna med ett lågt pris, rea eller inte.