Täljstenskamin | Kaminer i täljsten

Filtrera

12135.2kr
45815kr
12135
12135.2
45815
45815

Visa endast kampanjartiklar

(5)

jydepejsen

(2)

kaminexperten

(1)

mbs

(2)

nordic

(3)

Svart

(6)

Grå

(4)

Fristående

(8)

Gjutjärn/Plåt/Täljsten

(2)

Plåt/Täljsten

(4)

Stål/Gjutjärn/Täljsten

(2)

Sortera

8 Produkter

Braskamin Kaminexperten Sigtuna

Braskamin Kaminexperten Sigtuna

12 742 kr

Kampanj

tom 3/10

Leveranstid 2-4 veckor

Braskamin Jydepejsen Troja 45

Braskamin Jydepejsen Troja 45

45 815 kr

Kampanj

tom 3/10

Leveranstid 2-4 veckor

Braskamin Jydepejsen Cosmo 1147 Special

Leveranstid 2-4 veckor

Du har sett alla 8 produkter

Om du önskar köpa en kamin för värmens skull, då är det en täljstenskamin du skall investera i. Denna värms upp relativt fort och håller sedan värmen flera timmar efter det att den har slocknat. En enda täljstenskamin kan täcka värmebehovet i det lilla huset eller torpet och är på så sätt en bra investering ur värmesynpunkt. Täljstenskaminen är dessutom vacker att titta på och är ett estetiskt tillskott i såväl det lantliga som i det moderna hemmet. Om du vill njuta av en varm brasa och söker efter en billig täljstenskamin av hög kvalitet är det till oss på bygghemma.se du skall vända dig.

Täljsten - Maximal värme för lägre kostnad

Hos oss finner du ett flertal kaminer att välja mellan, såväl stora som små modeller. Vilken du bör välja beror helt och hållet på hur stort ditt hus är och på om kaminen kommer vara din primära värmekälla. Du bör också ha i åtanke hur kaminen skall anslutas eftersom vissa modeller enbart har en anslutning uppåt, medan andra har anslutningar såväl bakåt som neråt. Vilket material kaminen är gjord av påverkar dess värmelagrande egenskaper och stor effekt du får ut i relation till hur mycket ved du eldar i den. Täljsten är ett mycket bra material för detta ändamål och du kan njuta av din varma kamin även långt efter att den brunnit ut.

Täljstenskamin för mörka kvällar och kalla hus

Om du söker efter en riktigt bra täljstenskamin hjälper vi på bygghemma.se dig mer än gärna. Oavsett om du behöver en stor kamin med kapacitet att värma upp ett helt hus, eller en mindre modell för mysiga hemmakvällar, så har vi det du söker. Känner du dig osäker inför ditt köp svarar vi gärna på alla de frågor du kan tänkas ha.