Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

Vedpanna

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!

En vedpanna är en värmepanna som eldas med ved. Värmen används sedan för att värma upp ett hus. Idag har en vedpanna en verkningsgrad på ungefär 90 procent. De moderna vedpannorna har också nästintill inget utsläpp av sot och tjära och behöver därför också bara sotas väldigt sällan. Att införskaffa en vedpanna kan därför vara ett bra sätt att hålla kontroll över värmekostnader för husägare. Är du ute efter att köpa vedpanna som har låg driftkostnad, är bra för miljön och har hög verkningsgrad så har bygghemma.se flera olika modeller att välja på. Det är ett av de billigaste sätten att värma upp ditt hus på!

Varför använda en vedpanna?

Du vet att en vedpanna är ett av de billigaste alternativen för uppvärmning i ditt hus - men hur billigt är det jämfört med andra alternativ? En villa stor för en familj behöver ungefär 20 kubikmeter ved per år för att värmas upp. Den totala summan för all denna ved ligger på mellan 7000 kronor till 9000 kronor. Skulle huset värmas upp med olja eller el skulle kostnaden hamna på flera tusen kronor mer. Har du dessutom egen tillgång till ved blir det ännu billigare. Idag finns det vedpannor som är lättskötta, enkla att använda och har hög driftsäkerhet. Dessutom kan du förlita dig på att du har värme även om du skulle råka ut för strömavbrott!

Därför är Bygghemma.se byggvaruhuset för dig

Du hittar en prisvärd och säker vedpanna hos oss på bygghemma.se som är byggvaruhuset på nätet för alla dina varor för hemmabygget. Du hittar även en kunnig kundtjänst som kan hjälpa dig att hitta den bästa vedpannan för just dina behov och mycket mer. Välj bland flera av våra välkända märken för att hitta en billig vedpanna och köp den online redan idag.