Ventilationsgaller

Filtrera

43 kr

310 kr

43
43
310
310

Visa endast kampanjartiklar

(5)

beslag design

(1)

flexit

(1)

fresh

(1)

klimatfabriken

(3)

pax

(4)

Vit

(7)

Silver

(1)

127 mm

598 mm

127
127
598
598

Ventilationsgaller

(1)

Ytterväggsgaller

(2)

Frånluftsventil

(1)

Innerväggsgaller

(2)

Överluftdon

(2)

Sortera

10 Produkter

Du har sett alla 10 produkter

Att köpa ventilationsgaller till bostaden ger en friskare bostad och en bättre inomhusluft. Hos oss finns ett stort utbud online av olika modeller att välja mellan, som passar för både inomhus- och utomhusbruk. Ventilationsgaller skapar en bättre inomhusmiljö genom att släppa igenom frisk luft och ökar luftgenomströmningen i byggnaden. Gallret skyddar samtidigt ventilen mot väder och vind. Detta förebygger uppkomsten av fukt och mögel inne i huset, och gallret hindrar också smuts och skadedjur att ta sig in i hemmet. Runda, rektangulära och kvadratiska ventilationsgaller i olika material och storlekar gör det enkelt att hitta en variant som passar just din bostadstyp och behov.

Hur man använder ventilationsgaller

Ett ventilationsgaller finns i olika modeller och färger och det gäller att hitta just det galler som passar huset bäst. När man hittat detta är det dags att köpa hem det. Gallret kan sedan enkelt monteras på en redan befintlig ventil. Gallret kan också monteras i samband med att en ny ventil sätts upp. Gallret kan fästas på olika sätt men det vanliga är att gallret skruvas fast antingen i själva ventilen eller i husets vägg. Om det behövs kan gallret också tätas extra runt om med till exempel silikon eller lösull som pressas in i skarven. När gallret är monterat kan man med gott samvete ha ventilen öppen inomhus utan att få in skadedjur eller annat otrevligt.

Ventilationsgaller för bättre bostad och inomhusmiljö

Beställ ditt nya ventilationsgaller online där du enkelt kan jämföra olika galler med varandra. Välj mellan galler i olika former och material. Förbättra din inomhusluft och förebygg mögel och fukt i bostaden på ett enkelt sätt med våra funktionella och snygga ventilationsgaller. Hos oss är det alltid lätt att beställa, och vi erbjuder snabb leverans, bra priser och kunnig kundservice.