Arbetslampa

Filtrera

146 kr

7 360 kr

146
146
7360
7360

Visa endast kampanjartiklar

(1)

Batteri

(18)

El

(4)

5

(3)

9

(1)

12

(3)

18

(8)

20

(1)

230

(23)

240

(2)

Endast snabbleverans

(62)

Med batteri och laddare

(4)

Utan batteri och laddare

(9)

al-ko

(1)

ansmann

(11)

atom

(1)

bosch power tools

(1)

bårebo

(5)

dewalt

(1)

easyreel

(1)

elkrav

(7)

gelia

(18)

gp batteries

(1)

hikoki power tools

(4)

homeline

(1)

makita

(2)

mareld

(6)

smartwares

(3)

sunwind

(1)

teng tools

(3)

westal

(10)

Sortera

77 Produkter

LED arbetsbelysning AL-KO WL 2020

Leveranstid 2-3 veckor

Du har sett 36 av 77 produkter
1 av 3

När man arbetar hemma är det viktigt att ha rätt slags belysning. Arbetar man i dålig belysning kommer arbetet ta längre tid, samtidigt som slutresultatet kan bli bristfälligt på grund av att man inte sett ordentligt. Det är även obekvämt och ansträngande för kroppen att jobba i dålig belysning. Oavsett vilket slags projekt du håller på med finns det lampor som kan hjälpa dig utföra jobbet på bästa sätt så du är nöjd både med resultatet och under arbetsprocessen. Behöver du lysa upp garaget eller se bättre när du borrar kan du enkelt hitta en passande arbetslampa online hos oss på bygghemma.se.

Hur man väljer rätt arbetslampa

Vilken arbetslampa som är rätt styrs främst av ändamålet. Det finns speciella lampor man fäster på borrmaskiner och skruvdragare för att tydligare se var man borrar och skruvar. Har man behov av att lysa upp ett större rum eller garage kan det vara fördelaktigt med belysning som står på stativ. De lamporna är starka och har kapaciteten att lysa upp stora ytor. När man vill ha en belysning som är mer mobil kan man välja en handlampa, eller en mindre golvlampa. Till de minsta modellerna inom arbetslampor hör ficklampor och pannlampor. De är behändiga att bära med sig och kräver ingen större packyta. De har olika starka lampor för att man skall kunna anpassa dem efter behov.

Gör arbetet enklare med arbetslampor

Att arbeta hemma skall vara enkelt och behändigt. Det är något vi på bygghemma.se lärt oss och tagit vara på efter många års erfarenhet i byggvarubranschen. Vi kan erbjuda ett stort sortiment med många kända varumärken till bra priser. När du skall köpa arbetslampa är vi ett pålitligt alternativ. Hos oss hittar du det mesta du behöver till ditt hem!