Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

Skrivbordslampa | Arbetsbelysning vid skrivbordet

Filtrera

250kr
3755kr

Visa sänkt pris

(1)

Vit

(9)

Svart

(17)

Silver

(3)

Grå

(1)

Grön

(1)

Gul

(1)

IP20

(16)

105mm
900mm

Endast snabbleverans

(14)

Sortera

23 Produkter

Du har sett alla 23 produkter

Vanliga frågor om

Vad ska jag tänka på när jag väljer skrivbordslampa?
Finns det skrivbordslampor i olika färger på Bygghemma?
Vilken glödlampa ska jag använda i min skrivbordslampa?

Om du vill köpa en skrivbordslampa online har vi på Bygghemma.se ett stort utbud för alla smaker. Det finns lampor med riktad belysning och svagare med stämningsljus. Det finns allt från modern design till mer traditionell. Vissa lampor är i krom, andra metall, vissa har glasskärmar medan andra är i plast. Lamporna passar utmärkt på bord av olika slag och det finns i prisklasser som passar alla. Ofta ingår ljuskällan (det är vanligt att det är LED-lampor) men för säkerhets skull är det bra att läsa specifikationerna inför ett köp så du vet exakt vad som ingår. De flesta lampor har en bra energiklass och runt två meter lång sladd.

Det bästa med en skrivbordslampa/h2>

Det bästa med skrivbordslampor är att de är små, smidiga att inreda med och enkla att flytta runt vid behov. De ger ofta punktbelysning vilket är bra när du behöver starkt ljus på en mindre yta och kanske inte vill ha ljust i hela rummet. Många modeller är mycket energisnåla och har lampor med lång hållbarhet. När du köper en skrivbordslampa kan du välja en som uppfyller precis de energikrav, sladdlängd, lampans styrka och höjd på varan, som du önskar. Det är också viktigt att du gillar utseendet, då en lampa kan ses som en fin inredningsdetalj. Att variera belysning i ett hem kan vara ett sätt att få det extra hemtrevligt. Ett par bordslampor kan öka mysfaktorn hemma.

Låt en skrivbordslampa lysa upp ditt hem

Om du vill köpa skrivbordslampa har vi på Bygghemma.se ett stort och prisvärt utbud. Med en bordslampa kan du få mer ljus och göra det lite extra hemtrevligt. Praktiskt är det också eftersom många lampor har en stark ljuskälla som gör att du kan exempelvis läsa, studera eller pyssla i bra ljus, samtidigt som rummet i övrigt inte behöver vara helt upplyst.