Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Utebelysning

Decklights

Filtrera

194kr
2781kr
194
194
2781
2781

gardenlights

(4)

gelia

(1)

hide-a-lite

(5)

lightson

(9)

malmbergs home

(1)

nordlux

(2)

Silver

(14)

Svart

(2)

Stål

(5)

Grå

(2)

LED

(9)

GU10

(2)

IP44

(1)

IP65

(5)

IP67

(12)

IP68

(4)

Sortera

22 Produkter

Du har sett alla 22 produkter

Vanliga frågor om

Vad finns det för fördelar med en decklight?
Vilken typ av lampor används till decklights?
Var kan jag använda decklights?
Vad är decklights gjorda i för material?

Trevlig belysning utomhus ökar säkerheten kring ditt boende och gör det svårare för oinbjudna individer att närma sig obemärkt. Det förbättrar även din utomhusmiljö, något som i sin tur gör att du kommer spendera mer tid utomhus. Med den rätta belysningen skapar du enkelt trivsamma uteplatser i din trädgård och vackra effekter kring rabatter och stenlagda gångar. Decklights används primärt för upplysning av trädäck, där lamporna enkelt fälls in i ytan och blir ett med däcket. Lamporna kan också fällas in i andra material, så som träpanel och bjälkar, det är med andra ord bara din fantasi som begränsar dess användningsområde.

Snygg och effektfull belysning med decklights

Hos oss på bygghemma.se finner du ett bra urval av prisvärda decklights, i olika färger och utförande. Alla modeller är anpassade för användning utomhus och kan således stå emot både väder och vind. Lamporna säljs såväl enskilda som i set och kopplas enkelt ihop för önskad längd. Om du önskar lysa upp uppfarten på ett diskret och smakfullt sätt kan snygga decklights vara ett bra alternativ. Våra decklights är alla utrustade med LED lampor vilket gör dem till ett energisnålt alternativ, utan att det kompromissats med ljusstyrkan. En del av våra modeller är dessutom utrustade med skymningssensorer, en funktion som gör att de inte tänds förrän det börjar bli mörkt.

Decklight - Hög kvalitet till låga priser

Skulle du vilja ge din trädgård ett litet lyft? Kanske installera lampor anpassade för vårt nordiska klimat? Då skall du vända dig till oss hos bygghemma.se. Hos oss finner du decklight online i olika prisklasser, till hög kvalitet. Lamporna kopplas enkelt samman och bildar på så vis en lång kedja. Känner du dig osäker inför ditt köp kommer vi mer än gärna med tips och goda råd.