Utomhusbelysning presenteras av Nordlux

Filtrera

8 kr

22 791 kr

8
8
22791
22791

Visa endast kampanjartiklar

(17)

Visa enbart nyheter

(47)

Svart

(928)

Silver

(452)

Vit

(521)

Grå

(416)

Transparent

(61)

Stål

(38)

Koppar

(98)

Brun

(19)

Grön

(55)

Flerfärgad

(24)

Beige

(9)

Gul

(11)

Orange

(7)

Röd

(16)

Blå

(17)

Krom

(5)

Brons

(1)

Trä/natur

(5)

Rosa

(11)

Mässing

(18)

Guld

(4)

Lila

(2)

E27

(584)

GU10

(124)

Fixed

(210)

LED

(206)

HPLED

(100)

LED-modul

(85)

E14

(8)

G9

(7)

E27/ES

(11)

LED GU10

(2)

DIOD/LED

(5)

Integrerad LED

(7)

GX53

(3)

GU10LED

(6)

LED-Modul

(16)

High Power LED

(6)

PushIn

(2)

G4

(8)

NA

(1)

G23

(2)

GU10 LED

(1)

SMD

(33)

CFL GU10

(1)

GU4

(1)

LED Modul

(1)

LED Panel

(1)

E14/SES

(1)

Fixed LED

(5)

COB

(3)

G24d-2

(1)

Modul

(1)

B22

(1)

COB LED

(1)

Nej

(769)

Ja

(213)

Endast snabbleverans

(1131)

Sortera

1970 Produkter

Vägglampa Norlys Karlstad
Koppar
Stål
Svart
Vit

Vägglampa Norlys Karlstad

fr. 565 kr1 375:-

59%

Vägglampa Norlys Stockholm
Stål/Klar
Stål/Opal
Svart/Klar
Svart/Opal

Vägglampa Norlys Stockholm

fr.1 167 kr1 506:-

23%

Vägglampa Norlys Sandvik Ned
Aluminium
Grå
Vit

Vägglampa Norlys Sandvik Ned

fr. 820 kr1 028:-

20%

Fasadbelysning Astro Calvi

Fasadbelysning Astro Calvi

1 999 kr2 480:-

19%

Leveranstid 2-4 veckor

Vägglampa Norlys Lofoten på Arm

Vägglampa Norlys Lofoten på Arm

1 936 kr2 462:-

21%

Leveranstid 2-3 veckor

Fasadbelysning Astro Richmond

Fasadbelysning Astro Richmond

2 306 kr2 890:-

20%

Leveranstid 2-4 veckor

Vägglampa Norlys Lund

Vägglampa Norlys Lund

fr. 785 kr1 071:-

27%

Vägglampa Norlys Lofoten

Vägglampa Norlys Lofoten

1 402 kr1 815:-

23%

Vägglampa Norlys London
Svart
Vit

Vägglampa Norlys London

fr.1 139 kr1 554:-

27%

Du har sett 36 av 1970 produkter
1 av 55

Eftersom vi lever i ett land med en relativt lång mörk period är en bra utebelysning viktig. Den tryggar vår säkerhet när vi rör oss utomhus under de mörka timmarna. Idag finns det ett stort utbud av utelampor och utomhusbelysningar för alla smaker.

Vad du bör tänka på då du väljer utebelysning

Belysning utomhus gör större skillnad än vad du kanske tror. När du ska köpa ytterbelysning är det viktigt att hitta en som fyller sin funktion och samtidigt rent estetiskt passar in hemma hos dig. Eftersom sortimentet är brett lönar det sig att jämföra produkterna. Kanske du har en stor gårdsplan och vill ha flera ljuskällor eller så behöver endast en lampa vid husets ytterdörr. Att famla i mörkret är otrevligt och ljus ger extra trygghet i mörkret. Det är också viktigt att välja rätt ljusstyrka för att du ska kunna få en bra utebelysning. Att utomhusbelysningen är dekorativ gör din trädgård och husfasad extra inbjudande. Det du också behöver ta i beaktande är om du vill välja utomhusbelysning du tänder och släcker manuellt eller sensorarmaturer som tänds automatiskt vid rörelser utanför huset.

Att installera utomhusbelysning

Det är lätt att handla din ytterbelysning online men det du också måste ta i beaktande är installationen av utomhusbelysningen. Som alltid när det gäller elinstallationer gäller det att kolla upp om du kan göra installationen själv eller måste anlita professionell hjälp. Det är mycket viktigt att installationen sker korrekt. Är du osäker är det alltid bättre att anlita en behörig elinstallatör. Beroende på var belysningen ska placeras ska den ha en viss kapslingsklass eller IP-beteckning. Det kan vara bra att installera en jordfelsbrytare som också finns i portabel form. Jordfelsbrytarens uppgift är att koppla ifrån spänningen snabbt vid behov och tryggar därmed att ingen blir skadad av elen.

Belysning utomhus

Utelampor till alla hus och trädgårdar

Har du funderingar på att skaffa utebelysning för första gången? Eller vill du bara byta ut eller komplettera den befintliga? Belysning utomhus är en viktig detalj som lönar sig att tänka på. Vi på bygghemma.se har alternativen för dig som vill köpa utebelysning på nätet. Här hittar du ett brett utbud av kvalitativa lampor till förmånliga priser. Söker du fasadbelysning har vi ett stort utbud att erbjuda av olika storlek och fastsättning. Det finns allt från traditionella ljuslyktor till utomhusbelysning för hela fasaden. Snyggt placerade utomhusbelysningar ger en varm och välkomnande känsla för dina gäster och höjer allas säkerhet att vistas utomhus även i mörker.

Tips på bra ytterbelysning

Att välja utebelysning kan vara knepigt, man vill ha de rätta armaturerna och lamporna som passar hus och trädgård, sin smak och sin plånbok. Ljuset ska vara både praktiskt och lysa upp de delar av din tomt det är snyggt eller praktiskt med en ljuskälla. Om du ska anlägga en helt ny trädgård kan det vara bra att samtidigt passa in platserna på din belysning i planeringsskedet. Om du vill ha tips på belysning utomhus av bra kvalitet och behöver råd har vi på bygghemma.se det du behöver. Du kan välja av vårt stora utbud och köpa din utomhusbelysning online bekvämt hemifrån till förmånliga priser.

Ljusslinga för utomhusbruk

Att ha ljusslinga utomhus förknippas ofta med vinter och jul. En vacker ljusslinga kan dock användas året runt för att sprida ljus och trevnad vare sig du vill skapa stämning under jultid eller mörka augustikvällar. Ljusslingan är lätt att använda då den kopplas i ett eluttag och behöver ingen installation. Du kan även koppla en timer för utomhusbruk till slingan om du behändigt vill anpassa lystiden. Ljusslingan kan t.ex hängas upp på väggen, placeras i buskar och träd eller runt stolpar eller trappräcket. Att placera en eller flera ljusslingor vid uteplatsen gör din middagsbjudning eller myskväll stämningsfull och trevlig. Vi på bygghemma.se har ett utbud av vackra och förmånliga ljusslingor för utomhusbruk.

Belysning genom solens energi

Vill du ha en utebelysning som utnyttjar solens energi och lyser upp din fasad och trädgård utan kostnader för el eller montering? Då är alternativet solcellslampa & solcellsbelysning. Vi på bygghemma.se har ett utbud av vackra och mångsidiga solcellslampor till billiga priser som ger dig många möjligheter att pryda din gård och ditt hus med kostnadseffektiv energi. Du slipper de risker som levande ljus innebär och kan placera dem där du önskar utan att behöva gräva ner elledningar och dylikt. Du kan välja mellan lyktor, spotlights, fasadbelysning och mycket annat. Du kan skapa massor av snygga ljuspunkter och de är lätta att placera om vid behov.