Dörrstopp

Filtrera

15kr
539kr
15
15
539
539

Visa enbart nyheter

(2)

Krom

(6)

Vit

(4)

Svart

(5)

Grå

(12)

Transparent

(2)

Silver

(6)

Brons

(2)

Grön

(2)

Mässing

(3)

Orange

(2)

Stål

(2)

Blå

(1)

beslag design

(2)

beslagsboden

(5)

blomus

(4)

habo

(29)

hoppe

(2)

miller`s

(9)

Vit

(6)

Silver

(6)

Grå

(4)

Svart

(3)

Transparent

(1)

Blå

(1)

Stål

(3)

Brons

(2)

Mässing

(3)

Endast snabbleverans

(46)

Sortera

51 Produkter

Vanliga frågor

Vilken funktion har dörrstoppen?
Vilket material är dörrstoppare av?
Hur monterar jag min dörrstopp?
Vilken roll spelar materialet?
Du har sett 36 av 51 produkter
1 av 2

Behöver du ett dörrstopp som håller riktigt bra kvalitet? Då kan du hitta ditt nya dörrstopp online hos oss på bygghemma.se. Ett dörrstopp kan vara en fastmonterad gummikloss, en hopfällbar metallvariant eller en traditionell kil som kan användas vid behov och tas bort när man inte behöver det. Det finns olika typer av dörrstoppar att köpa beroende på hur du vill använda dem. Ett gummistopp kan monteras bakom dörren för att förhindra att dörren slår i något bakåt, medan en fastmonterad "fot" kan vara bra om du vill att dörren står öppen längre perioder, till exempel i en butik eller annan verksamhet.

Dörrstoppar för alla

Om du bara vill ha ett dörrstopp som du använder då och då är en traditionell kil av trä, gummi eller metall att föredra. Detta kan man ta fram vid behov och lägga undan när man inte behöver det. Ett mer stadigt dörrstopp som man monterar i dörrens neder- eller överkant kan vara praktiskt om dörren ska stå öppen längre perioder, till exempel vid en dörr där man lastar varor ofta eller som man passerar ofta, som en butiksdörr eller ytterdörr till en restaurang. En liten metallfot kan också monteras på dörrens nederkant som gör att dörren kan ställas upp lätt vid behov. Om du istället vill förhindra att dörren slår i bakomliggande vägg kan du montera ett dörrstopp på andra sidan för att undvika detta.

Skaffa ett snyggt dörrstopp

Man kan även köpa dörrstopp som fungerar som dekoration. Olika dörrstopp i läder, sten eller trä finns som även fyller en dekorativ funktion och som är rolig att ställa fram vid ytterdörren. Oavsett behov och smak så finner du garanterat ett dörrstopp hos oss på bygghemma som kommer att fylla sin funktion. Perfekt för hemmabruk, butiker, restauranger, lagerlokaler och överallt där du behöver låta dörren stå öppen eller förhindra att den slår emot något.