Klädstång

Filtrera

12kr
195kr
12
12
195
195

Visa endast kampanjartiklar

(16)

beslag design

(2)

elfa

(9)

lundbergs

(9)

pelly system

(7)

Silver

(18)

Vit

(18)

Grå

(2)

Transparent

(1)

Svart

(2)

Endast snabbleverans

(18)

Sortera

27 Produkter

Klädstångshållare Elfa

Klädstångshållare Elfa

fr.19 kr

Kampanj

tom 30/9

Klädstång Elfa

Klädstång Elfa

fr.68 kr

Kampanj

tom 30/9

Klädstång Pelly System

Klädstång Pelly System

fr.50 kr

Kampanj

tom 30/9

Klädstång Beslag Design

Klädstång Beslag Design

fr.24 kr

Kampanj

tom 30/9

Vanliga frågor

Vilka klädstänger finns det på Bygghemma?
Underlättar klädstång garderobsinredning?
Hur väljer jag rätt klädstång?
Hur fäster jag min klädstång?
Du har sett alla 27 produkter

Något vi hittar i varje hem är garderober. De är nödvändiga för att vi skall slippa ha alla kläder fullt synliga. Det är kanske också garderoben som vi lägger minst tid på att göra så funktionell som möjligt, trots att vi använder den dagligen. Att ha en välorganiserad garderob kan underlätta vardagen på många olika sätt. Du slipper lägga tid på att leta efter rätt byxor varje morgon, och behöver inte stryka skjortan som legat hopvikt på en hylla inför finmiddagen. Ett måste för varje garderob förutom hyllor och lådor är att ha en bra klädstång. I vårt sortiment på bygghemma.se kan du hitta en billig klädstång som passar till din garderob, oavsett vad det är du behöver hänga upp!

Hur du väljer rätt klädstång

En av de viktigaste sakerna att tänka på vid valet av klädstång är vilken längd den behöver ha för att passa in i garderoben. Klädstängarna kan antingen placeras längs med en vägg, eller så kan man välja att inreda med utdragbara stänger som placeras vågrätt ut från väggen. Vilket alternativ som passar bäst är främst beroende på smak och funktion, båda gör jobbet och gör garderoben trevligare att använda. Med en klädstång slipper du skrynkliga kläder, och kan lätt få en överblick av sakerna du har i din garderob. Klädstängar kommer i många olika modeller. Du kan välja en passande färg, material och konstruktion för att få just de funktioner som du behöver. Förutom traditionella klädstänger kan man också välja att installera byxhängare, bältes- och slipshållare. I vårt stora utbud finns allt du behöver för den ultimata garderoben.

Skaffa dig en välorganiserade garderob

Visst hade det varit skönt att ha en garderob där allting är prydligt på plats och man lätt kan se var man har kust det plagg man behöver? Köper du en fin klädstång online kan du äntligen få ordning på den stökiga garderoben. Behöver du hjälp att välja är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst så hjälper vi till!