Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-22

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
020 - 25 00 25

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
020 - 25 00 25
Mina Sidor

Barnmatta

Filtrera

219kr
4629kr
32cm
200cm
32cm
170cm

abilica

(2)

d-sign

(19)

flair rugs

(5)

inhouse group

(3)

kids concept

(3)

km carpets

(15)

Flerfärgad

(19)

Grå

(6)

Vit

(3)

Blå

(7)

Rosa

(6)

Grön

(2)

Svart

(1)

Beige

(3)

Brun

(1)

Trä/natur

(1)

Orange

(2)

Röd

(2)

Silver

(2)

Lila

(1)

Sortera

47 Produkter

Du har sett 36 av 47 produkter
1 av 2

Vanliga frågor om

Hur ska man tänka när man köper barnmatta?
Hur stor matta i barnrum?

Välj bland olika utföranden & former på barnmattor

Ett av de roligaste sakerna när man väntar barn är att få inreda barnkammaren eller barnens nya rum när man flyttar. Vilka färger ska man välja, vilken stil vill man ha och framförallt, vad vill barnen ha? Just den första tiden brukar man vilja ha en lugn och ombonad miljö med neutrala färger, medan de äldre barnens rum ofta har djärvare färger och mer grafiska mönster. Ett bra tips är att köpa barnmatta online, så kan man se utbudet på skärmen och utgå från mattan och dess mönster och färger, för att sedan bygga på med resten av inredningen. På så sätt får man en bra startpunkt.

Matta & mattor till barnrum - Att tänka på

När det kommer till att välja matta bör man tänka på vilken funktion den ska fylla, utöver att täcka golvet. Är golven kalla eller dragiga, vill man att mattan ska täcka en stor yta, eller finns det allergiker i huset? Välj matta efter funktion i första hand och design i andra hand. I det breda utbudet finns dock mattor som fyller båda kraven, så att man nästan alltid kan vara säker på att hitta just den barnmatta som passar er stil och smak. Även mattor med lekfulla bilbanor eller roliga figurer finns för den som vill ha en mer lekfull stil på barnrummet, och stilrena mattor i monokroma färger för de mer moderna hemmen.

Väv samman inredningen med en snygg barnmatta

Det är roligt att köpa barnmatta! Mattan fyller en stor funktion i rummet och är en ypperlig startpunkt att utgå ifrån när man börjar välja övrig inredning till rummet. Färger, former och mösnter kan kombineras för att väva samman mattan med den övriga inredningen till en helhet som behagar ögat. Låt gärna barnen välja sin egna matta, kanske blir det en öväntad fullträff?