Prydnadskuddar & kuddfodral

Filtrera

89 kr

993 kr

89
89
993
993

comfort garden

(1)

gripsholm

(3)

horredsmattan

(3)

mogihome

(41)

svanefors

(48)

Vit

(16)

Grå

(28)

Röd

(16)

Svart

(15)

Beige

(20)

Orange

(16)

Gul

(8)

Flerfärgad

(6)

Brun

(14)

Rosa

(25)

Blå

(22)

Grön

(22)

Lila

(8)

Turkos

(6)

Guld

(1)

Endast snabbleverans

(47)

Sortera

96 Produkter

Du har sett 36 av 96 produkter
1 av 3

Att inreda med prydnadskuddar och kuddfodral är ett enkelt sätt att förändra och liva upp ett rum. Dessutom är det en enkel inredningsdetalj som får ett hem att kännas ombonat. På Bygghemma kan du enkelt beställa hem vackra och billiga prydnadskuddar och kuddfodral online. I vårt breda sortiment finns massvis med varianter i olika textilier och storlekar i flera färger och designer.

Hur tar man hand om sina prydnadskuddar?

Hur du bäst sköter dina prydnadskuddar varierar beroende på vilket material det rör sig om. När det kommer till tvätt rekommenderar vi att du följer tvättråden på etiketten till kuddfodralet, vissa av Bygghemmas kuddfodral kan tvättas försiktigt medan andra ömtåliga material inte bör tvättas alls. Detsamma gäller strykning. För att slita mindre på din nya prydnadskudde kan du vädra den med jämna mellanrum.

Hur väljer man kuddfodral?

Se till att fodralet matchar och kompletterar din inredning på bästa sätt. En beige soffa kan stylas med ett kuddfodral i en stark färg eller ett iögonfallande mönster. På bygghemma.se hittar du dessutom kuddfodral för alla säsonger. Under höst och vinter väljer många varma och jordnära färger medan ljusa nyanser lockar under våren. Kom ihåg att du enkelt och billigt kan byta ut dina öppningsbara kuddfodral från Bygghemma efter tycke och smak.