Prydnadskuddar & kuddfodral

Pris
89
89
499
499
Färg
Varumärke
Mått (cm)
Leveranstid

Innerkudde | För en god natts sömn

En innerkudde som vi sover på varje natt eller buffar upp under oss i soffan blir fort utsliten och tappar spänst. Vi på Bygghemma har så billiga priser att du har råd att byta innerkudde så ofta du vill. Vi gör det enkelt för dig att beställa online och få paketet levererat. Enklare kan det knappast bli att sova gott eller köpa innerkuddar som förvandlar ditt kuddfodral till en vacker prydnad.

Läs mer...
Visar 5 av 5 produkter
Sida 1 / 1
Levereras inom 2-5 vardagar
Gå till produkt
Levereras inom 2-5 vardagar
Gå till produkt
Levereras inom 2-5 vardagar
Gå till produkt
Levereras inom 5-10 vardagar
Gå till produkt
Innerkudde Gripsholm
gripsholm_logotype_blue_white_jpg.jpg
94 kr
99 kr
Levereras inom 3-5 vardagar
Gå till produkt
Sida 1 / 1

När bytte du innerkudde sist?

Handen på hjärtat, ibland kan det vara priset på innerkuddar som är den enda orsaken till att du inte byter ut dem så ofta. Men den anledningen kan vi på Bygghemma hjälpa till att trolla bort.

Varför ska man byta innerkudde?

Tro det eller ej men kuddarna samlar på sig mängder med bakterier och kvalster som kan ge upphov till astma och allergier. Enligt experter ska man byta ut sin innerkudde varje eller vartannat år. Vi på bygghemma.se gör det möjligt.

När används monteringskuddar?

En monteringskudde är helt enkelt en innerkudde du stoppar in i ditt prydnadsfodral. Det gör du för att få en bra komfort eller skapa en vacker prydnad. Hos oss hittar du både produkter och svar på dina frågor när det gäller det mesta du vill göra hemma.