Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Sängkläder

Örngott

Filtrera

29kr
699kr
29
29
699
699

Visa utvalda artiklar

(19)

Visa enbart nyheter

(2)

35cm
90cm
35
35
90
90

arvidssons textil

(4)

borganäs of sweden

(14)

creativ company

(1)

gripsholm

(15)

house doctor

(14)

noble house

(1)

svanefors

(1)

Vit

(22)

Grå

(13)

Grön

(7)

Svart

(6)

Beige

(14)

Rosa

(4)

Lila

(2)

Brun

(6)

Blå

(4)

Turkos

(4)

Flerfärgad

(2)

Gul

(1)

Röd

(1)

25cm
90cm
25
25
90
90

Endast snabbleverans

(41)

Sortera

50 Produkter

Du har sett 36 av 50 produkter
1 av 2

Nya sängkläder ökar trivselkänslan i ditt sovrum och gör din säng mer inbjudande. Dina örngott skyddar dessutom din huvudkudde och ökar dess livslängd markant. Om du letar efter billiga örngott är det därför till oss du skall vända dig. I den här kategorin hittar du inte bara örngott som känns behagliga mot ditt ansikte, här finner du även produkter som är estetiskt tilltalande och gör ditt sovrum mer hemtrevligt. Ett flertal av våra produkter är tillverkade av kammad bomull och äkta egyptisk bomull och lovar dig svala nätter utan obehag. Örngotten är dessutom passande för såväl barnrum som för sovrum för vuxna.

För en skön nattsömn

I vårt stora sortiment av kvalitativa örngott finner du såväl diskreta produkter som färgglada designer med väl genomtänkta motiv. Ett flertal av våra örngott är prydda med vackra mönster framtagna av välkända svenska designers. Här finns även modeller med klassiska dekorsömmar som andas lyx och klass. Tack vare den väl fastsydda örngottshuvan sitter örngottet säkert runt kudden och halkar inte av även under de mest vilda drömmar. Om du föredrar modeller med trycknappar istället för örngottshuva finns även detta att tillgå. De flesta av våra produkter går också att tvätta i tvättmaskin. För att minska risken för blekta motiv och krympta missfärgade textilier bör man dock läsa igenom det enskilda örngottets tvättanvisning först.

Populära varumärken till bra priser

Funderar du också på att köpa örngott? Då kan du göra det hos oss på bygghemma.se. I vårt stora sortiment av välkända varumärken och färgglada örngott finns det något för alla smaker. De högkvalitativa materialen håller dessutom under många år framöver och garanterar en lång och djup nattsömn. Har du frågor angående specifika varumärken eller annat hjälper vi dig mer än gärna.