Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-22

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
020 - 25 00 25

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
020 - 25 00 25
Mina Sidor

Rumsavdelare vägg | Praktisk skiljevägg

Filtrera

178kr
3239kr
38mm
930mm

lundbergs

(10)

venture home

(1)

Svart

(1)

70mm
2380mm

Sortera

11 Produkter

Du har sett alla 11 produkter

Vanliga frågor om

Hur kan jag skapa väggar med en skiljevägg?
Hur monteras en rumsavdelare för vägg?
Vad består en rumsavdelare för vägg av?

Skiljevägg som utrymmeslösning

Rumsavdelare är en flexibel och prisvärd lösning för att skapa flera separata utrymmen i ditt hem utan att behöva bygga en helt ny vägg. Men har du någonsin tänkt på att ta det ett steg längre med en rumsavdelare som går från golv till tak? Denna typ av skiljevägg ger dig möjlighet att skapa ett helt nytt rum med en känsla av integritet och avskildhet. Det ger också ett visuellt dramatiskt intryck och kommer verkligen att lyfta ditt hem till nästa nivå.

Rumsavdelare golv till tak

En rumsavdelare som går från golv till tak kan användas för att skilja ett sovrum från ett vardagsrum eller för att skapa ett privat kontor eller omklädningsrum. Den kan också användas för att skapa en egen liten hörna för barnen i ett delat rum. Oavsett hur du väljer att använda den, ger en rumsavdelare som går från golv till tak ett känsla av integritet och avskildhet som är svår att få med en vanlig rumsavdelare.

Ta ditt hem till en ny nivå med rumsavdelare som vägg

En annan fördel med en rumsavdelare som vägg är att den ger ett visuellt dramatiskt intryck. Det kommer att ge ditt rum en unik känsla och verkligen lyfta ditt hem till nästa nivå.

Så om du letar efter en lösning för att skapa flera separata utrymmen i ditt hem eller bara vill ge ditt hem en känsla av integritet och avskildhet, tänk på att välja en rumsavdelare som går från golv till tak. Det är en enkel, prisvärd och flexibel lösning som verkligen kommer att lyfta ditt hem till nästa nivå.