Klädhängare

Filtrera

157 kr

7 495 kr

157
157
7495
7495

blomus

(13)

bosign

(4)

duschbyggarna

(1)

in living

(8)

plus

(3)

Vit

(11)

Grå

(2)

Flerfärgad

(1)

Svart

(7)

Stål

(9)

Brons

(1)

Brun

(5)

Silver

(2)

Mässing

(1)

Krom

(1)

Väggknopp

(1)

Klädhängare

(10)

Väggkrok

(4)

Dörrkrokar

(2)

Handdukskrok

(1)

Herrbetjänt

(1)

Klädställning

(1)

Galge

(2)

Dörrkrok

(1)

Hängare

(1)

Endast snabbleverans

(22)

Sortera

29 Produkter

Du har sett alla 29 produkter

Klädhängaren har en given plats i alla hem. Utformningen av denna praktiska inredningsdetalj är så varierad att det finns en version för alla stilar och utrymmen. Oavsett om du väljer den traditionella klädhängaren eller en ståtlig tamburmajor, utgör din klädhängare en viktig funktion.

Vad du bör tänka på när du köper klädhängare

Klädhängare finns i olika utformning, både vad gäller den grundläggande konstruktionen och det stilmässiga utförandet. De vanligaste typerna är väggmonterade, tamburmajorer och konstruktioner med ställningar som bär galgstänger. En fristående klädhängare, som en tamburmajor eller en snygg A-ställning med galgstång, har fördelen att vara flyttbar. De är nästan alltid enkla att montera isär, ifall du vill gömma undan klädhängaren i väntan på att den behövs. Någonstans att hänga kläderna är något som alla behöver. Visst har du varit med om att kläder läggs och slängs på ställen där de inte ska vara? Klädhängaren är en perfekt lösning på det problemet.

En klädhängare köper du smidigt online

Att köpa en klädhängare online är smidigt och enkelt och det är bara att börja använda den direkt. De allra flesta har garderober hemma men det är sällan garderoberna räcker till för alla de kläder som man har. Att köpa en eller flera billiga klädhängare kan dessutom vara ett bra sätt att kunna köpa ännu mer kläder, det vill säga utöka sin garderob utan att behöva oroa sig för var man ska förvara alla kläder. Klädhängare finns i massor av olika stilar och färger så det är inga problem att få dem att passa in i de allra flesta rum. Titta gärna in på bygghemma.se och se vilket sortiment vi har inom kategorin så hittar du säkert något som passar dina behov och din smak. Vår kundtjänst finns redo om du skulle ha några frågor.

Frågor du bör ställa dig innan du köper en klädhängare

Vilken klädhängare passar bäst i min hall?

Egentligen är det bara din fantasi som sätter gränserna för hur din hall kan se ut. Du kan välja en klassisk, stilren klädhängare som tamburmajoren i böjt trä eller en modern metallställning med industriell inspiration. Om du vill ha en annorlunda klädhängare för att hjälpa din hall att sticka ut från mängden, finns det en hel del alternativ. Tänk först igenom vilken typ av hängare som passar bäst hemma hos dig. En fristående ställning kan ta lite mer plats så om du har en mindre hallyta så kan något mer diskret passa bättre. Å andra sidan är det inte alla som har tillräckligt med fri väggyta nära dörren för att kunna montera den större klädhängaren. Då blir den fristående lösningen genast bättre, även i en mindre hall.

Vilken typ av fristående klädhängare är mest praktisk?

Det finns många klädhängare att välja bland på dagens marknad. Om du har bestämt dig för en fristående variant har du fortfarande en del val att göra. Den mest klassiska inom denna kategori är tamburmajoren. Den är en verkligt tidlös möbel som kanske passar bäst i en något större hall. Mest diskret är den i ett hörn. Moderna versioner med en stålrörsställning passar perfekt i en samtida möblering. Många av dessa har dessutom ett skoställ som ett slags fundament för ställningen, vilken gör dem till närapå kompletta hallmöbler. Köp klädhängare först när du har tänkt igenom dessa möjligheter samt mätt ut och visualiserat vad som skulle passa bäst i just din hall. Vi på Bygghemma finns till för dig och hjälper dig gärna att hitta rätt.

Var lägger du dina använda kläder som fortfarande är rena?

Många brottas med problemet var de ska förvara sina använda kläder som fortfarande är rena. Dessa kläder vill man sannolikt inte lägga in i garderoben igen men man vill heller inte tvätta dem i onödan. Risken är stor att dessa kläder hamnar på någon stol eller i värsta fall i stora högar på golvet. Till slut blir högen kanske så stor att det är svårt att skapa sig en överblick över vad som finns i högen och allt hamnar till slut ändå i tvättkorgen. En bra lösning på detta kan vara att köpa en klädhängare där du kan hänga upp dina kläder som är använda men som du kan tänka dig att använda en eller flera gånger igen.

Finns det hopfällbara klädhängare?

Om du har ett begränsat behov av klädförvaring i vardagen, men vill kunna utöka hallens förvaringskapacitet vid vissa tillfällen, är en fristående, hopfällbar klädhängare perfekt. Vanligen består dessa av en enkel A-ställning som bär upp en galgstång. Just den formgivningen möjliggör en konstruktion som är både hopfällbar och mycket stabil. Vissa modeller har också möjlighet för ett skoställ nedtill, vilket är en räddning då gästerna anländer med snöslask på sulorna. Med en snygg och temporär hängare kan du slippa den där enorma högen med ytterkläder på sängen varje gång du har fest. Så fort kalaset är över, kan du vika ihop ställningen och gömma den i garderoben, under sängen eller varhelst du har plats! Varmt välkommen med din beställning hos Bygghemma.