Sittbänk & hallbänk | Snygg och praktisk

Filtrera

895 kr

5 495 kr

895
895
5495
5495

Visa endast kampanjartiklar

(2)

Grå

(4)

Svart

(4)

Blå

(2)

Grön

(1)

Rosa

(1)

Vit

(3)

Brun

(1)

bloomington

(4)

in living

(4)

Sittbänk

(5)

Bänk

(3)

Endast snabbleverans

(5)

Sortera

8 Produkter

Du har sett alla 8 produkter

En hallbänk är nära nog ett måste i en hall som ska vara både snygg och praktisk. För gäster med stela leder är en sittbänk räddningen när skor ska tas av och på, men även den hurtigaste yngling kan nog ha glädje av en fin hallbänk. Är du på jakt efter en hallbänk som även ska funka som förvaring, eller är det ett specifikt utseende du vill åt? Här finns gott om valmöjligheter.

Finns det hallbänk med förvaring?

De allra flesta tillbringar inte så mycket tid i hallen, men påfallande ofta handlar det om de stunder då vi är som allra mest stressade. Därför behövs praktiska lösningar! En hallbänk med förvaring är ett klokt alternativ för den som behöver få undan sådant som inte ryms på hatthyllan eller i skoskåpet. Under bänkens lock kan du rymma allt från vantar och mössor till tennisracket och bollar – allt beroende på dina behov. Hos oss på Bygghemma hittar du hallbänkar med förvaring i flera olika utföranden.

Hur väljer jag rätt hallbänk till liten hall?

I många familjer är compact living ett faktum, men även det största boendet kan begåvas med orimligt trånga hallar. En bänk med förvaring är ett bra alternativ om du har en liten hall i ditt hem. Även om det är ont om utrymme kan det vara värdefullt att få in en hallbänk i din hall. Dessutom ger en bänk i din hall ett riktigt lyft för inredningen. Hos oss på Bygghemma finns gott om trendiga hallbänkar online till bra pris.