Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Soffor

2-sitssoffa

Filtrera

2179kr
20999kr
2179
2179
20999
20999

Visa utvalda artiklar

(6)

Visa enbart nyheter

(4)

bloomington

(11)

bloomingville

(4)

hagagruppen

(4)

lerche

(2)

manor house

(7)

scandinavian choice

(28)

venture home

(6)

52cm
190cm
52
52
190
190

Endast snabbleverans

(2)

Sortera

62 Produkter

2-sitssoffa Lerche Salo

Leveranstid 4-6 veckor

2-sitssoffa Lerche Riva

Leveranstid 4-6 veckor

2-sitssoffa Scandinavian Choice Zero

Leveranstid 6-8 veckor

Du har sett 36 av 62 produkter
1 av 2

Letar du efter en billig och prisvärd 2-sitssoffa? Då har du kommit alldeles rätt. Här finner du tvåsitssoffor i ett flertal olika storlekar och modeller, allt för att du ska kunna hitta en som passar just dig och dina behov. 2-sitssoffan passar alldeles utmärkt i vardagsrummet men kan med fördel även placeras i såväl hallen som tonårsrummet och allrummet. Den rätta modellen kommer ge ditt hem ett riktigt lyft och omgående öka trivselkänslan. Oavsett om du söker efter en soffa i skinn eller en i tyg är vi säkra på att du kommer hitta den här hos oss.

2-sitssoffa i olika stilar

Vilken soffmodell du väljer beror helt och hållet på din inredningsstil. Har du ett något lantligare hem kan kanske en lite mer diskret tygsoffa vara att rekommendera medan en skinnmodell kan passa snyggt med en modern inredningsstil. Ett flertal av våra tygsoffor har avtagbar klädsel vilket gör dem enkla att rengöra och fräscha till. Skinnsofforna torkas istället av med en fuktig trasa, men kan även behandlas med lämplig läderrengöring. Sofforna håller hög kvalitet och ett flertal av modellerna kan dessutom kompletteras med ytterligare möbler från samma serie. På så vis kan din nya soffa stå ensam i hallen eller tonårsrummet, eller vare en del utav ett större möblemang i ditt vardagsrum.

En 2-sits soffa för alla hem

2-sits soffan är ett bra val för alla hem. Eftersom den i regel är lite mindre, passar den bra in i de lite mindre rummen men går också utmärkt att kombinera med två fåtöljer för att få en komplett soffgrupp är alla får plats. Om du söker efter en snygg och bekväm 2-sitssoffa hittar du den garanterat hos oss på Bygghemma Här kan du välja mellan en rad olika soffor, alla i olika material och utförande.