2-sitssoffa

Filtrera

2090kr
19199kr
2090
2090
19199
19199

Visa enbart nyheter

(4)

bloomington

(22)

in living

(1)

lerche

(2)

scandinavian choice

(24)

sky furniture

(4)

2

(44)

3

(7)

Grå

(31)

Svart

(16)

Brun

(17)

Grön

(7)

Blå

(18)

Brons

(1)

Beige

(17)

Rosa

(3)

Vit

(4)

Röd

(1)

Lantligt/Marint

(2)

Retro/Lantligt

(1)

Skandinavisk

(3)

Tidlös

(2)

Retro

(2)

Rustik

(3)

Modern

(4)

Lantligt

(3)

Rustik/Retro

(1)

Tidlös/Rustik

(1)

Sortera

53 Produkter

2-sitssoffa Lerche Salo

Leveranstid 4-6 veckor

2-sitssoffa Lerche Riva

Leveranstid 4-6 veckor

Du har sett 36 av 53 produkter
1 av 2

Letar du efter en billig 2-sitssoffa? Då har du kommit alldeles rätt. I denna kategori finner du soffor i ett flertal olika storlekar och modeller, allt för att du skall kunna hitta en som passar just dig och dina behov. Denna typ av soffa passar alldeles utmärkt i vardagsrummet men kan med fördel även placeras i såväl hallen som tonårsrummet och allrummet. Den rätta modellen kommer ge ditt hem ett riktigt lyft och omgående öka trivselkänslan. Oavsett om du söker efter en soffa i skinn eller en i tyg är vi säkra på att du kommer hitta den här hos oss.

För ett vackrare hem

Vilken soffmodell du väljer beror helt och hållet på din inredningsstil. Har du ett något lantligare hem kan kanske en lite mer diskret tygsoffa vara att rekommendera medan en skinnmodell kan passa snyggt med en modern inredningsstil. Ett flertal av våra tygsoffor har avtagbar klädsel vilket gör dem enkla att rengöra och fräscha till. Skinnsofforna torkas istället av med en fuktig trasa, men kan även behandlas med lämplig läderrengöring. Sofforna håller hög kvalitet och ett flertal av modellerna kan dessutom kompletteras med ytterligare möbler från samma serie. På så vis kan din nya soffa stå ensam i hallen eller tonårsrummet, eller vare en del utav ett större möblemang i ditt vardagsrum.

Kvalitativa produkter till låga priser

Om du söker efter en snygg och bekväm 2-sitssoffa online hittar du den garanterat hos oss på bygghemma.se. Här kan du välja mellan en rad olika soffor, alla i olika material och utförande. Behöver du hjälp med ditt köp ställer vi gärna upp med såväl tips som goda råd. Hos oss hittar du bara högkvalitativa varor till riktigt bra priser.