Badkarshylla

Filtrera

214 kr

1 390 kr

214
214
1390
1390

Silver

(1)

Krom

(3)

arrow

(1)

demerx

(1)

miller badrum

(1)

smedbo

(1)

Skruvas

(3)

Skruvas eller limmas

(1)

Endast snabbleverans

(3)

Sortera

4 Produkter

Du har sett alla 4 produkter

En badkarshylla ger dig det där lilla extra när du fyllt badkaret och vill sjunka ner i det sköna vattnet och bara njuta. Med hjälp av hyllan kan du ta med dig en bra bok och något mumsigt att äta eller dricka. Badkarshyllan gör det även enkelt för dig att förvara tillbehör som annars är svåra att nå när du redan sitter i badkaret. Från bygghemma.se kan du enkelt skaffa dig en badkarshylla online. Välj favoriten ur sortimentet och gör ditt badkar lika lyxigt som på ditt favorit spa. Hyllorna är gjorda i krom som tål fukt och är mycket enkla att hålla rena.

Hur installerar du din badkarshylla?

En badkarshylla är verkligen enkel att sätta på plats. Hyllan sätts på badkarets två långsidor så att de vilar stadigt på badkarskanten. En del av modellerna har justerbara delar vilket gör att det är enkelt att placera hyllan på vilket badkarsmodell som helst. Det finns badkarshyllor med lite olika funktioner. De flesta av dem har inbyggda försänkningar för tvål och annat nödvändigt men det finns även hyllor som har plats för vinglas och ljus samt en bokhållare med stöd. Vilken av dem du väljer är beroende på hurudant det egna behovet är. En badkarshylla kommer också att vara till glädje för familjens barn som kanske vill sitta och leka medan de sitter i skumbadet.

Produkter av hög kvalitet

När du bestämt dig för att köpa badkarshylla är det bra att minnas att du inte behöver rusa runt i en massa olika byggaffärer för att hitta det du söker. Hos oss på bygghemma.se hittar du enkelt hyllan du behöver, en modell av bra kvalitet och till ett synnerligen bra pris. Välj bland våra modeller den som passar just till ditt badrum.