FM Mattsson blandare

Filtrera

103 kr

7 240 kr

90
103
7240
36000

Krom

(91)

Svart

(2)

Vit

(2)

Grå

(1)

Endast snabbleverans

(56)

Sortera

93 Produkter

Duschblandare FM Mattsson Siljan Reversibel

Duschblandare FM Mattsson Siljan Reversibel

fr.2 049 kr3 685:-

44%

Leveranstid 2-3 veckor

Du har sett 36 av 93 produkter
1 av 3

Det bästa du kan skaffa och använda i blandarväg är en FM Mattsson blandare. Med skicklighet och erfarenhet kommer bra produkter och FM Mattsson har gott om bådadera. I en blandare från FM Mattsson blandas den senaste tekniken med tradition och ger dig en billig blandare med både utmärkt funktion och snygg och stilren design. En FM Mattsson blandare är enkel att montera och ännu enklare att köpa.

Vilken köksblandare ska man välja från FM Mattsson?

Det finns ett mycket stort urval av köksblandare från FM Mattsson och följaktligen finns det något för varje smak och varje plånbok. Dina behov bör styra vilken slags blandare du väljer. Är du en person som gärna tillbringar mycket tid med matlagning och andra roliga aktiviteter i köket? Har du diskmaskin och behöver en blandare med anslutning? Föredrar du att ha en handdusch som tillbehör? FM Mattsson har något som passar alla.

Hur lång garanti har FM Mattsson på sina blandare?

En blandare från FM Mattsson har en normal garantitid på 2 år från inköpsdatum för tillverknings- och materialfel. Utöver detta finns en funktionsgaranti som gäller i 5 år. Då får du en ny reservdel men bekostar själv installationen. Du handlar billigt online från oss på Bygghemma.

Höjdpunkter