Tapwell blandare

Filtrera

90 kr

14 245 kr

90
90
14245
36000

Krom

(65)

Svart

(25)

Mässing

(38)

Koppar

(18)

Guld

(20)

Silver

(5)

Grå

(1)

Endast snabbleverans

(67)

Sortera

75 Produkter

Du har sett 36 av 75 produkter
1 av 3

Blandare från Tapwell kännetecknas av hög kvalitet och genomtänkt design till riktigt bra priser. Tapwell arbetar för att skapa moderna och funktionella blandare, och erbjuder många olika modeller för alla slags smaker och behov. På bygghemma.se hittar du ett generöst utbud av stilrena och kvalitetssäkrade blandare från Tapwell till förmånliga priser.

Vilken Tapwell blandare är att föredra?

Tapwell har många fina blandare i olika material, och att lyckas välja kan vara lättare sagt än gjort. En Tapwell blandare i koppar eller mässing ger en trendig och personlig touch till tvättstället eller diskhon, men kräver också lite mer underhåll. Bägge materialen får med tiden en mörkare patina, och vill man undvika den måste man putsa blandaren regelbundet. Föredrar du en mer klassisk stil och mindre underhåll, är en Tapwell blandare i krom alltid ett säkert kort.

Hur byter jag till en blandare från Tapwell?

Vare sig du ska byta till en vägghängd Tapwell blandare eller en Tapwell blandare till tvättställ, är det enkelt att göra själv. Tänk bara på att spola igenom rören och stänga av vattentillförseln före montering. En tydlig monteringsanvisning medföljer förstås alltid när du köper en Tapwell blandare från oss. Upptäck vårt sortiment av blandare från Tapwell och beställ din favorit online.