Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-22

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
020 - 25 00 25

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
020 - 25 00 25
Mina Sidor

Knivslip

Filtrera

99kr
7031kr

chefs choice

(6)

dorre

(6)

fiskars

(4)

robert welch

(2)

Knivslip

(12)

Knivblock

(3)

Skärpstål

(1)

Knivslipar, slipstål & brynen

(2)

Svart

(14)

Krom

(6)

Brun

(3)

Orange

(2)

Vit

(2)

Beige

(1)

Stål

(1)

Endast snabbleverans

(10)

Endast handdisk

(4)

Sortera

18 Produkter

Du har sett alla 18 produkter

Med hjälp av en knivslip håller du dina favoritknivar fortsatta vassa. De två vanligaste sätten att slipa knivar på är antingen med hjälp av sliphjul eller med en slipsten. En knivslip med sliphjul är enklast att använda men är mindre flexibel än slipstenen. Slipstenen passar den lite mer avancerade användaren som ställer höga krav på slutresultatet. Oavsett kvalitén på din kniv kommer eggen med tiden att nötas ned, det är också vanligt att det uppstår små hack i eggen. Med hjälp av en bra knivslip kan du utifrån några enkla handgrepp återställa knivens skärpa så att den blir som ny igen.

Förlänger livslängden på dina knivar

Att ta väl hand om sina knivar är en förutsättning för att kunna jobba effektivt i köket. En bra knivslip är därför ett måste för alla som uppskattar att laga mat. Inte nog med att du framstår som en proffsig kock, du kommer också upptäcka att matlagningen blir mycket roligare när du jobbar med en riktigt vass kniv. Det finns också stora pengar att spara genom att slipa sina knivar själv, att lämna in dem på slipning är ofta mycket kostsamt och du vet aldrig hur länge du kommer vara utan din favoritkniv. En investering i en knivslip innebär också att du kan förlänga livet på de knivar du redan äger istället för att köpa en ny.

Alltid vassa knivar

Är du trött på slöa knivar? Hos oss på Bygghemma köper du enkelt din nästa knivslip online. Oavsett om du du har en slö förskärare eller en trubbig skalkniv så hittar du den rätta sliputrustning hos oss. Vår målsättning är att erbjuda bra produkter till fördelaktiga priser, allt för att du som kund ska få den bästa upplevelsen när du handlar av oss.