Bänkskiva i ek

Filtrera

699 kr

3 995 kr

699
699
3995
3995

lg collection

(1)

lundbergs

(2)

Endast snabbleverans

(3)

Sortera

3 Produkter

Du har sett alla 3 produkter

En vacker bänkskiva i trä ger ditt kök en varm karaktär samtidigt som den är estetiskt tilltalande. Eftersom den kräver minimalt med underhåll är den dessutom en praktisk investering för alla sorters kök. Om du önskar köpa bänkskiva i ek har du två alternativ att välja mellan, du kan antingen välja en skiva i laminat med ek-look eller en bänkskiva av massivt trä. Vad du väljer är helt upp till dig, båda alternativen är attraktiva att titta på. Du bör dock ha i åtanke att skivan av massivt trä kräver lite mer omvårdnad än en skiva av laminat som i stort sett är underhållsfri.

För alla sorters kök

En snygg bänkskiva i ek passar bra i såväl det lilla hushållet som i det stora. Den är slitstark och står emot både kladdiga barnhänder och omkullfallna rödvinsglas. En skiva i laminat är i princip underhållsfri och rengörs enkelt med någon form av handdiskmedel och en våt trasa, något som är att föredra i de flesta barnfamiljer. En skiva i massivt trä torkas också av med en fuktig trasa, men behöver även oljas in eller vaxas regelbundet. Detta gör att skivan behåller sin slitstarka yta och vackra yttre. Med rätt behandling blir en skiva av massivt trä alltid vackrare med åren. Våra bänkskivor har alla postformade framkanter samt snyggt avsågade kortsidor.

Bänkskivor för alla smaker

Om du söker efter en billig bänkskiva i ek hittar du den hos oss på bygghemma.se. Oavsett om du vill ha en skiva i massivt trä eller en underhållsfri laminatskiva har vi modeller du kan välja mellan. Båda alternativen är estetiskt tilltalande och passar bra i såväl lantliga som moderna kök. Har du några frågor inför ditt köp hjälper vi dig mer än gärna.