Ring oss på 020-25 00 25
 • Leverans & reklamation, vardagar 09.00 - 17.00
 • Produktrådgivning, alla dagar 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på fem platser i Sverige!
Jämför (0)
  0
  0 kr

  Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

  När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

  Bänkskiva & köksbänk

  Pris
  1 519 kr
  1 519 kr
  2 659 kr
  2 659 kr
  Varumärke
  Serie
  Leveranstid

  Bänkskiva i ek

  En vacker bänkskiva i trä ger ditt kök en varm karaktär samtidigt som den är estetiskt tilltalande. Eftersom den kräver minimalt med underhåll är den dessutom en praktisk investering för alla sorters kök. Om du önskar köpa bänkskiva i ek har du två alternativ att välja mellan, du kan antingen välja en skiva i laminat med ek-look eller en bänkskiva av massivt trä. Vad du väljer är helt upp till dig, båda alternativen är attraktiva att titta på. Du bör dock ha i åtanke att skivan av massivt trä kräver lite mer omvårdnad än en skiva av laminat som i stort sett är underhållsfri.

  Läs mer...
  Visar 2 av 2 produkter
  Sortering
  • Sortering
  • Lägsta pris
  • Högsta pris
  • Produktnamn A-Ö
  • Produktnamn Ö-A
  • Popularitet
  Sida 1 / 1
  • Sida 1 / 1
  Levereras inom 3-5 vardagar
  Finns i flera varianter.
  Gå till produkt
  Levereras inom 3-5 vardagar
  Gå till produkt
  Sida 1 / 1
  • Sida 1 / 1

  För alla sorters kök

  En snygg bänkskiva i ek passar bra i såväl det lilla hushållet som i det stora. Den är slitstark och står emot både kladdiga barnhänder och omkullfallna rödvinsglas. En skiva i laminat är i princip underhållsfri och rengörs enkelt med någon form av handdiskmedel och en våt trasa, något som är att föredra i de flesta barnfamiljer. En skiva i massivt trä torkas också av med en fuktig trasa, men behöver även oljas in eller vaxas regelbundet. Detta gör att skivan behåller sin slitstarka yta och vackra yttre. Med rätt behandling blir en skiva av massivt trä alltid vackrare med åren. Våra bänkskivor har alla postformade framkanter samt snyggt avsågade kortsidor.

  Bänkskivor för alla smaker

  Om du söker efter en billig bänkskiva i ek hittar du den hos oss på bygghemma.se. Oavsett om du vill ha en skiva i massivt trä eller en underhållsfri laminatskiva har vi modeller du kan välja mellan. Båda alternativen är estetiskt tilltalande och passar bra i såväl lantliga som moderna kök. Har du några frågor inför ditt köp hjälper vi dig mer än gärna.