Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-22

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
020 - 25 00 25

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
020 - 25 00 25
Mina Sidor
Köksblandare FM Mattsson 9000

Köksblandare FM Mattsson
9000

fr.1 900 kr

Se priset!

Välj Diskmaskinsavstängning

Ange ditt postnummer för att se pris och välja installation.

Lagervara  - Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
Utlämningsställe -
 
Fri frakt!

Expeditionsavgift beräknad på varukorgen kan tillkomma.

Köksblandare FM Mattsson 9000 är en ettgreppsblandare i krom med låg och svängbar pip, svängradie 110°. Passar utmärkt till dig som inte kan ha höga köksblandare pga utrymmet upp till förvaringsskåpet.
Varumärke

Beskrivning

Köksblandare FM Mattsson 9000 är en ettgreppsblandare i krom med låg och svängbar pip, svängradie 110°. Passar utmärkt till dig som inte kan ha höga köksblandare pga utrymmet upp till förvaringsskåpet.
Blandaren har en mjukstängande spak/grepp med keramisk insats. Köksblandaren finns att köpa med eller utan diskmaskinsavstängning samt olika utförande för anslutning till vatten. Inbyggd, lätt omställbar flödesbegränsning och temperaturspärr. För hål i bänk Ø28 mm.

FM Mattsson 9000 för köket, har en harmonisk och tidlös design. Den har hetvattenspärr, justerbar flödesbegränsning, mjukstängning och keramisk tätning som standard vilket tar bort såväl risken för brännskador, som skadliga tryckstötar i rören. Dess omtanke om sin användare och populära design har gjort den till Sveriges mest köpta blandare sedan många år.

5 års Tryckgaranti
Du slipper smällar och tryckstötar i rören tack vare FMM-Matssons världsunika mjukstängningsteknik. FM Mattsson åtar oss att åtgärda eventuella fel om blandarens stängningstid inte är minst 0,2 sekunder. Garantin gäller alla FM Mattssons engreppsblandare med mjukstängningsfunktion. Blandaren skall vara monterad och använd på ett korrekt sätt. Rördragning och installation skall vara fackmannamässigt utförda och överensstämma med boverkets byggregler. Garantin omfattar inte frysskador eller skador och funktionsfel som uppkommit genom orenheter i vattnet.

Soft closing
En funktion som gör att kranen stängs med en anings fördröjning. Du slipper smällar i rören vilket på sikt ökar livslängden på både kran och rör.

Installation
Före installationen måste ledningarna vara renspolade fram till blandaren.

Rengöring
För att rengöra produkten så torka den med en mjuk ren trasa efter användning. Tvålvatten eller ett flytande rengöringsmedel kan användas, men inga skrubbmedel får användas. Smuts och avlagringar av kalcium kan tas bort med ättika eller en svag lösning av syra, du kan lämna den att verka för en kort stund och skölj sedan rikligt med vatten.

Dokument

Recensioner

Egenskaper

VarumärkeFM Mattsson
Art.Nr.9100-0000F
FärgKrom
DiskmaskinsavstängningJa, Nej
Höjd135 mm
Piputsprång250 mm
Serie9000
GreppEttgreppsblandare
TypKöksblandare
Svängbar PipJa
Anslutning VattenG3/8, Ø10 mm