Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Tork & tvättillbehör

Torkställning & tvättställning

Filtrera

200kr
1255kr
200
200
1255
1255

Visa endast kampanjartiklar

(1)

artweger

(2)

brabantia

(3)

demerx

(2)

ericsindustrier

(6)

lundbergs

(1)

Expanderstång

(1)

Skruvas

(3)

Skruvas eller limmas

(5)

Väggmonterad

(9)

Takmonterad

(1)

För badkar

(1)

Golvstående

(2)

För dörr

(1)

Endast snabbleverans

(10)

Sortera

14 Produkter

Du har sett alla 14 produkter

Vanliga frågor om

Kan mitt torkställ ersätta en torktumlare?
Är det svårt att montera torkställning?
Vad finns det för torkställningar hos Bygghemma?
Hur mycket kan en torkställning bära?

Populära filtreringar

Har du behov av en tvättställning antingen som tillägg till din torktumlare, eller som alternativ till det? Hos oss på bygghemma.se är det lätt att köpa torkställning då du kan välja och vraka bland vårt breda utbud av olika tillbehör och produkter för din tvättstuga. Välj bland olika storlekar och modeller som passar både dig som har ont om plats i ditt hem och dig som har en större tvättstuga som du vill komplettera med ett enskilt torkställ. Oavsett behov har vi varorna för dig, så att du kan ta hand om din tvätt på ett bra och skonsamt sätt.

Torkställning - Skonsamt mot dina kläder

Ett torkställ är ett perfekt alternativ till en torktumlare för dig som är trångbodd, och du kan välja mellan modeller som hängs upp i taket och kan hissas upp och ned, eller uppfällbara modeller som man lätt kan förvara i förråd, bakom skåp eller under sängen. De smidiga torkställningarna är dessutom skonsamma mot dina plagg då de lufttorkar utan att slita på fibrerna i onödan. Dina kläder kommer att se fräscha och snygga ut längre tack vare torkstället, och även behålla sin färg en längre tid. Du kan även använda ställningen som ett komplement till din torktumlare, för att lufttorka ömtåliga plagg så som tröjor av ylle eller silkesplagg. Hitta din perfekta torkställning bland alla våra modeller oavsett vilken typ du är ute efter. Vi har allt för alla plånböcker och smaker.

Torkställ som passar din tvättstuga

Beställ hem din torkställning online redan idag. På bygghemma.se hittar du alltid torkställ till låga priser och vi har ett brett utbud så att du hittar den som passar just dig och ditt hem allra bäst. Oavsett om du har en stor tvättstuga, eller vill ha en smidig upphängd ställning i badrummet, så har vi produkterna för just dig. Välkommen!