Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor
Frysskåp GRAM FS 481864 N

Frysskåp GRAM
FS 481864 N

fr.8 490 kr
Välj Färg
Lagervara  - Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
Hemleverans -
 
Fri frakt!

Expeditionsavgift beräknad på varukorgen kan tillkomma.

Detta Frysskåp från GRAM är utrustat med en mängd praktiska funktioner för att göra livet enklare. En av de mest uppskattade egenskaperna på detta frysskåp är dess NoFrost-funktion som eliminerar behovet av besvärlig avfrostning. Istället för att frysen samlar is, cirkulerar en kall luftström runt i skåpet, vilket även förhindrar matvaror från att frysa ihop.
Varumärke

Beskrivning

Detta Frysskåp från GRAM är utrustat med en mängd praktiska funktioner för att göra livet enklare. En av de mest uppskattade egenskaperna på detta frysskåp är dess NoFrost-funktion som eliminerar behovet av besvärlig avfrostning. Istället för att frysen samlar is, cirkulerar en kall luftström runt i skåpet, vilket även förhindrar matvaror från att frysa ihop.
XL-modellen av detta frysskåp ger dig extra mycket utrymme för dina matvaror. Skåpet kan stå i omgivningstemperaturer ner till -15 °C, vilket är praktiskt om du till exempel vill använda den i din sommarstuga eller garaget.

TouchControl-styrningen gör det lätt att använda frysskåpet och ger dig information om både den inställda temperaturen och den aktuella temperaturen. Dessutom varnar den dig med både visuella och akustiska larm om något skulle gå fel, till exempel om dörren inte är stängd.

Förutom NoFrost-funktionen har detta frysskåp även SuperFreeze-funktion för snabb infrysning av dina frysvaror. Larm för öppen dörr och varning om för hög temperatur hjälper till att bevara matvarorna på rätt sätt och skydda kylan i skåpet.

Tack vare LED-belysningen får du bra överblick över matvarorna, och inverterkompressorn ger en lägre ljudnivå och minskar slitaget på kompressorn, vilket ökar livslängden på frysskåpet. Med EcoFunction kan du dessutom minska energiförbrukningen när du inte behöver använda skåpet under en längre period.

Sammanfattningsvis är detta ett praktiskt och funktionellt frysskåp med många användbara funktioner, inklusive NoFrost, SuperFreeze, TouchControl, larm för öppen dörr, LED belysning, varning om för hög temperatur och en inverterkompressor.

NoFrost
I frysar med NoFrost slipper du besvärlig avfrostning av frysen. Vid infrysning av nya matvaror slipper du att de fryser ihop i en stor klump tack vare den kalla luft som blåser runt i frysen.

EcoFunction
Med EcoFunction kan du ställa in temperaturen i skåpet på en lägre temperatur än den optimala, som är 5 °C. Om du inte använder skåpet under en period regleras temperaturen automatiskt tillbaka till den rekommenderade för att därefter köras mest energirätt och ekonomiskt.

TouchControl
Den eleganta TouchControl-styrningen gör det enkelt att använda skåpet, och på displayen kan du se både den inställda temperaturen och den aktuella temperaturen. Dessutom berättar visuella och akustiska larm för dig om t.ex. temperaturen ändras eller om dörren inte är stängd.

LED belysning
LED-belysningen ger dig en bra och snabb överblick över matvarorna.

Lång livslängd
Inverterkompressorn ger dig lägre ljudnivå. Kompressorns prestanda anpassas till det aktuella behovet. Dessutom blir det lägre slitage på kompressorn, som därmed håller längre.

Varning om för hög temperatur
Ett larm varnar dig om temperaturen i skåpet blir för hög. Det ger dig möjlighet att reagera innan dina matvaror har skadats.

Egenskaper

VarumärkeGRAM
Art.Nr.FS481864NX(v)/1G
FärgRostfri, Vit
HängningVänster
UtförandeFristående
LjuskällaJa
EluttagJordad stickkontakt
TypFrysskåp
Automatisk AvfrostningJa
Spänning230 V
Djup65 cm
Höjd186 cm
Energiförbrukning249 kWh/år
Bredd59.5 cm
EnergieffektivitetE, F
Tillverkarens Art.Nr.FS481864N/1, FS481864NX(v)/1
Bullernivå40, 41 dB(A)