Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Inbyggnadsugn | Stilrent med inbyggd ugn

Filtrera

4656kr
34636kr
594mm
896mm

bosch

(12)

cylinda

(1)

electrolux

(7)

gorenje

(2)

miele

(4)

siemens

(10)

smeg

(11)

whirlpool

(6)

Inbyggnadsugn

(42)

Ugn

(8)

Ångugn

(1)

Kombiugn

(2)

Svart

(16)

Silver

(14)

Vit

(10)

Stål

(7)

Krom

(7)

Beige

(1)

Grå

(1)

Sortera

53 Produkter

Ångugn Miele DG 2740

Ångugn Miele DG 2740

15 209 kr

Se priset!

Ugn Smeg Colonial SFP805

Ugn Smeg Colonial SFP805

fr.17 632 kr

Se priset!

Inbyggnadsugn Bosch HBA533BW0S

Förväntas åter i lager 2023-04-10

Du har sett 36 av 53 produkter
1 av 2

Vanliga frågor om

Vad är fördelen med en inbyggd ugn?
Passar inbyggnadsugn en gammal stil?
Vilken färg ska min ugn ha?

Inbyggnadsugn i olika utföranden

Tycker du om att laga riktigt god mat? Värmer den gamla ugnen ojämnt? Då kan det kanske vara dags att investera i en ny modern inbyggnadsugn. Denna typ av ugn tar minimalt med plats och monteras enkelt i till exempel ett högskåp. En ny ugn är dessutom mer energieffektiv vilket leder till att du i slutändan kommer spara in en krona eller två. Nyare ugnar är också utrustade med en rad olika funktioner, till exempel touchdisplay och timerfunktion, och gör matlagningen såväl enkel som underhållande. Köp inbyggnadsugn redan idag och snart kan du njuta av välgjorda och delikata kakor och maträtter.

Inbyggnadsugnar - mer effektiv matlagning

Hos oss på bygghemma.se hittar du inbyggnadsugnar i en rad olika färger och designer. För dig med en mer lantlig inredningsstil kan kanske en vit ugn med klassiska detaljer vara att rekommendera, medan rostfria ugnar med raka kanter kanske passar bättre in i det moderna köket. Vad de alla har gemensamt är den höga kvaliteten samt förmågan att sänka din energiförbrukning. Ett flertal produkter är dessutom självrengörande vilket innebär att du slipper lägga flera timmar på inbrända fettrester och annan smuts. Vi har även modeller med integrerad mikrovågsugn samt ugnar med inbyggd stektermometer och grill. Vilken modell du än väljer kan du vara säker på att dina kakor blir jämnt bakade och dina köttbitar genomgrillade.

Inbyggd ugn av hög kvalitet & bra pris

Om du funderar på att köpa en nya inbyggnadsugn online kan du göra det hos oss på bygghemma.se. Här finner du nämligen ett stort sortiment av ugnar och andra vitvaror, alla av hög kvalitet och till riktigt bra priser. För att du skall känna dig helt trygg med ditt köp kan du vända dig till oss med eventuella frågor och funderingar.