Årets julklapp 2020: 5 julklappar till den som älskar friluftsliv

Årets julklapp 2020: 5 julklappar till den som älskar friluftsliv

Stormkök i all ära men det finns fler spännande julklappar till den som gillar att vara ute i skog och mark. Här tipsar vi om fem av våra favoriter just nu.

Av Bygghemma-redaktionen2020-11-25


Läs också: Bäst i test friluftskök 2020

Läs också: 5 klockrena julklappar till hemmafixaren

 

Stekpanna Muurikka

Jägarstekpanna Muurikka. Stekpanna för lägerelden. Avsaknaden av handtag gör den lätt att få plats med i ryggsäcken och själva utformningen gör det enkelt att förse pannan med ett lämpligt handtag, oavsett om du är hemma eller i skogen.

 

Multiverktyg Leatherman Skeletool

Leatherman Skeletool. Multiverktyg med fokus på de mest nödvändiga och kraftfulla verktygen du behöver på äventyret; kniv, tång, avbitare, flasköppnare och kabin.

 

Kikare Bushnell

Prime 10x42 FMC WP/FP. Kikare med en lätt, hållbar och vattentät konstruktion. Perfekt även i stormiga och regniga förhållanden. Utmärkt prestanda med fina lågljusegenskaper och tydlighet när det är som viktigast.

 

GSPS Minifinder Nano

MiniFinder Nano. Perfekt för vuxna och barn som tillbringar tid i skog och mark. Enheten är utrustad med inbyggt eSIM, GPS-, Bluetooth- och WiFi-chip som gör det möjligt att spåra bäraren i över 190 länder med hög precision. Larmets GSM-funktion erbjuder möjlighet att ringa röstsamtal till förprogrammerade telefonnummer med en enkel knapptryckning. För ökad säkerhet är Nano också utrustad med inbyggd pulssensor och fallsensor, för att enkelt kunna övervaka användarens fysiska tillstånd samt larma vid oförutsedda krissituationer.

 

Mugg Briv

Mugg Briv. Snygg friluftsmugg i rostfritt stål. Bra storlek för kaffe- eller vattenpausen! Utrustad med praktisk karbinhake för upphängning på t.ex. ryggsäcken. Rymmer 220 ml.


Se fler julklappstips inom camping och fjällvandring

Se alla kikare

Se alla GPS trackers


Läs också: Vi jämför 2 gasolgrillar som du kan ta med på utflykten