Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

Bästa hemlarm: expertens tips för olika hem och behov

Rörelsesensorer, övervakningskamera och röklarm, tre vanliga komponenter i ett ett komplett hemlarm. Här ger experten sina bästa tips på produkter inom hemlarm, för att du ska kunna känna dig trygg och säker hemma.

Av Bygghemma-redaktionen2023-11-30


Här hittar du hela vårt utbud med produkter och lösningar inom hemlarm


Hemlarm är ett brett begrepp som innefattar många olika produkter och system. Det kan till exempel inkludera en övervakningskamera utanför huset som informerar med bilder när någon närmar sig huset. Eller utomhussirener som reagerar på rörelse och skrämmer bort obehöriga genom att börja blinka och tjuta. Men hemlarm handlar inte bara om att hålla borta eventuella inbrottstjuvar. Det kan även röra sig om enheter som gör livet säkrare för er som bor i huset eller lägenheten. Exempel på en sådan produkt är röklarm som förutom att varna alla i huset genom aktivering av sirener även skickar informationen till din telefon, vilket är en stor fördel i stunder då du inte är hemma. Gemensamt för moderna hemlarm är att de kan anslutas till ditt wifi och övervakas via en app.


Välj ett hemlarm som passar dig

Vi på Bygghemma har ett stort utbud med produkter inom hemlarm. Förutom enskilda komponenter till systemet erbjuder vi startpaket för enkel installation och anslutning till ditt smarta hem. Vi har även specialdesignade larmsystem som är anpassade beroende på om du bor i lägenhet eller villa.

Här nedan ger vår produktspecialist sina bästa tips på produkter för ett optimalt hemlarm, efter olika behov och önskemål.


Larmsystem för dig som bor i villa

Om du bor i villa kan du välja ett så kallat villapaket. Med detta kan du övervaka ditt hem via en app, men även få varningar i form av sms vilket är en fördel när du inte har internetanslutning. Koppla in valfria komponenter till ditt larmsystem, beroende på vilka säkerhetsrisker du har hemma hos dig.

Bästa hemlarm - Larmsystem SikkertHjem S6evo Villapaketet

Villapaket från SikkertHjem med larmsystem S6evo ™ som ansluter till internet via wifi eller lan-kabel. Det har både push-meddelanden (via Internet) och textmeddelanden (via mobilnätet, simkort för sms-meddelanden säljs separat). Sms-funktionen säkerställer att du får larmmeddelanden även om din telefon inte har en internetanslutning. S6evo ™ är säker, pålitlig och full av funktioner och möjligheter att koppla in ett flertal säkerhetstillbehör.

KÖP HÄR: Larmsystem SikkertHjem S6evo Villapaketet


Larmsystem för dig som bor i lägenhet

Du som bor i lägenhet kan köpa ett komplett lägenhetspaket som du kopplar upp till till wifi och övervakar via en app. Larmsystemet har även stöd för gsm vilket är en extra trygghet när du befinner dig på platser där du inte har internetanslutning. Du kan själv välja vilka säkerhetstillbehör du vill koppla in till ditt hemlarm.

Bästa hemlarm - Larmsystem SikkertHjem S6evo Lägenhetspaketet

Komplett larmsystem för lägenheter från SikkertHjem med S6evo ™. Det har både push-meddelanden (via Internet) och textmeddelanden via mobilnätet eller sms (simkort för sms-meddelanden säljs separat). Sms-funktionen säkerställer att du får larmmeddelanden även om din telefon inte har en internetanslutning. S6evo ™ är säker, pålitlig och full av funktioner och möjligheter att koppla in ett flertal säkerhetstillbehör.

KÖP HÄR: Larmsystem SikkertHjem S6evo Lägenhetspaketet


Övervakningskamera som streamar och spelar in

Med en smart övervakningskamera kan du både se bilder i realtid och titta på inspelade videos i efterhand. Dessutom finns möjlighet att både prata och lyssna genom kameran, från din telefon.

Bästa hemlarm - Övervakningskamera Arlo Essential Spotlight

Arlo Essential är en liten, enkel och prisvärd övervakningskamera för dig som behöver stabil och tillförlitlig övervakning. Sätt upp den på en lämplig plats och anslut den till ditt wifi för att få notifikationer i din mobil när kameran detekterar rörelse. Med tvåvägsljud kan du prata med den som står framför kameran och med sirenen kan du varna misstänkta personer.

KÖP HÄR: Övervakningskamera Arlo Essential Spotlight


Röklarm som skickar varningar

Med ett röklarm som är uppkopplat till ditt smarta hem får du information om eventuell brand skickad till din telefon. Detta är särskilt användbart när du inte är hemma, eller för att hålla koll på andra byggnader på tomten.

Bästa hemlarm - Röklarm SikkertHjem Trådlös

Trådlöst optiskt röklarm från SikkertHjem som utlöser ditt S6evo™ larmsystem och alla anslutna sirener. Röklarmet larmar när du är hemma och skickar meddelanden på din telefon för att informera dig om registrerad rök när du är ute. Om rökpartiklar registreras kommer röklarmet att skicka en trådlös signal till din S6evo™ SmartBox för att utlösa larmet.

KÖP HÄR: Röklarm SikkertHjem Trådlös


Utomhussiren som skrämmer tjuvar

Genom att montera en utomhussiren på utsidan av huset skrämmer du bort ovälkomna gäster med både tjut och blixtrande ljus. Ett bra komplement till ditt hemlarm!

Bästa hemlarm - Utomhussiren SikkertHjem Trådlös 115 dB

Kraftfull 115dB utomhussiren från SikkertHjem. Montera den på utsidan av huset och visa potentiella inbrottstjuvar att ditt hem är larmskyddat. Utomhussirenen är 100% batteridriven för att du ska kunna montera den precis där du vill. Sirenen skrämmer bort tjuvar med det höga ljudet och blixtlampan.

KÖP HÄR: Utomhussiren SikkertHjem Trådlös 115 dB


Läs också: Smarta hem: Lösningar som förenklar och automatiserar

Läs också: Bäst i test brandvarnare

 

Populära artiklar