!

Äntligen Black Friday - idag har vi öppet till 24 på telefonen!

Extra djup soffa – 3 varianter som är perfekta för fredagsmyset

Drömmer du också om en soffa där hela familjen kan du krypa ner tillsammans? Ett tips om du vill ha en extra djup soffa är att titta lite extra på u-soffor, bäddsoffor och Howard-soffor. Här går vi igenom varför och tipsar om några av våra favoritsoffor just nu.


Läs också: Så inreder du vardagsrummet – expertens bästa tips


Är du ute efter en extra djup soffa?

Det är inte alltid så lätt att hitta drömsoffan, särskilt om man är ute efter en extra djup soffa. Trots att många uppskattar att få krypa upp i soffan i halvliggande ställning, så är andelen djupa soffor på marknaden förvånansvärt låg.

Det finns dock tre varianter av soffor där det är lite större chans att få ett bra djup. Så kallade u-soffor, är precis som det låter formade som ett u och har garanterat två platser där det går att ligga nästan raklång. Och ju bredare divaner desto fler personer kan utnyttja det extra djupet. Det kan också vara bra att kika bland bäddsoffor, som förutom att vara praktiska när du får gäster, ofta har ett väl tilltaget djup. Sist men inte minst kan du spana in de lyxiga Howard-sofforna, som ofta är väldigt bekväma och har generöst med utrymme.

Här nedan tipsar vi om fem av våra favoritsoffor just nu och fler soffor hittar du via länkarna!

Se våra u-soffor

Se våra bäddsoffor

Lyxiga Howard-soffor

 

Howard Lyx
Howard Lyx är en soffgrupp som innehåller en svängd 4-sitssoffa, en schäslongfåtölj, en vanlig fåtölj samt en fotpall. Soffan har djupa sitsplymåer, vilket ger en mjuk och följsam soffa som är underbar att sjunka ner i.

 

Howard Classic
Soffgrupp Howard Classic innehåller en svängd 2-sitssoffa, en fåtölj och en fotpall. En Soffgrupp är ett smidigt alternativ för att få ett färdigmöblerat vardagsrum. Howard Classic har en sandwich-konstruktion i sitsplymåerna, vilket betyder tre lager polyeter för extra skön sittkomfort.

 

Porto U-soffa
Porto u-soffa är en bäddsoffa med två divaner och en fotpall. Fotpallen ger inte bara extra sittplatser runt bordet och något skönt att lägga benen på, den är designad för att passa perfekt mellan divanen och det öppna avslutet. Bädda upp och du har två extra sovplatser!

 

U-Soffa Scandinavian Choice Copenhagen Sammet
Copenhagen Sammet är en trendriktig soffa med elegant formspråk och riktigt bra komfort. Breda armstöd ger tyngd åt designen och den platta ytan fungerar som avställningsyta. Soffans djup ger gott om plats och en extra god sittkomfort.

 

U-soffa Portugal
Portugal är en stor och rymlig u-soffa där hela familjen får plats. Portugal är en av våra mest sålda soffor, vilket inte är så konstigt. Portugal har hela 35 kg kallskum i sitsen, vilket innebär att soffan har hög sittkomfort och att plyåmerna inte tappar formen.


Se samtliga soffor här


Läs också: Bäst i test luftrenare 2020

Läs också: Bäst i test luftfuktare 2020